2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice přehrály Rokycany


Branky


0

Rokycany mohly v Přešticích jen překvapit, ale ani to se jim nepovedlo. Domácí nepřipustili žádné drama a brzy se ujali vedení. Konečná výhra 2:0 tedy znamenala jediné - tři body v Přešticích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný začátek Přeštic

První šance zápasu měli na svědomí domácí. Jiří Gerstner ale osamocený na zadní tyči nedokázal usměrnit míč hlavou do branky. O chvíli později neproměnil svou šanci Pavel Bešta. Do seznamu hráčů, kteří neproměnili své šance, se pár minut na to zapsal i Ivan Blahoudek a Václav Klokan, jejichž střely skončily buď na gólmanu Wohlmuthovi, nebo mimo branku. Přeštice se na konec vedení ujali v 18. minutě. Hezkou kombinační akci táhl Pavel Bešta, který předložil míč Janu Pavlíkovi, který neměl problém dostat míč do branky. Další velká šance přišla ze značky pokutového kopu. Po jasném faulu si míč postavil Václav Klokan, ale gólman Wohlmuth správně odhadl stranu a nepříliš umístěnou střelu dokázal vyrazit mimo tři tyče. 

Rokycanský tlak nic nepřinesl

Ve druhém poločase se Rokycany tlačily za vyrovnáním a několikrát k němu byly blízko. Přešticím dělaly problémy hlavně standardní situace a centry do vápna. Po jednom takovém se neprosadil jak Heller, tak ani Trnka. Jiří Kořínek se probil po straně a přesný centrem našel nového muže v sestavě hostů, Adama Hellera, jehož střela rozezvučela břevno Růžičkovy svatyně. Odražený míč se dostal ještě k Michalu Trnkovi, ovšem jeho projektil zastavil na svém těle gólman Luboš Růžička. Po chvíli se k hlavičce dostal zkušený Michal Blecha, ale ani jemu se nepodařilo vyrovnat. Přeštice tak svůj hubený náskok dlouhou dobu držely a v poslední minutě ho dokonce navýšily. Václav Lecjaks přiťukl míč nešťastnému hrdinovi prvního poločasu Václavu Klokanovi, který si napravil reputaci za zahozenou penaltu a podruhé v zápase dal svým spoluhráčům důvod k radosti.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: „Dnes jsme do zápasu vstoupili velmi dobře, hráli jsme hezký fotbal, během prvních dvaceti minut jsme si vypracovali čtyři gólové šance, neproměnili jsme penaltu, ale vedli jsme 1:0. Bohužel jsme po dvaceti minutách přestali z neznámého důvodu hrát naší hru, Rokycany vyrovnali hru a několikrát nás podržel gólman Růžička. Zbytek zápasu byl velmi hektický až do poslední minuty, kdy jsme přidali druhý gól.“

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: „Dneska jsem maximálně spokojen, i když jsme prohráli. Kluci plnili své taktické povinnosti, podržel nás gólman Wohlmuth, když za stavu 1:0 chytil penaltu. Po zbytek zápasu si myslím, že jsme byli lepší tým.“



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Duchek [-] , S. Turek [-] - Z. Štěpán [-] , J. Gerstner [-] , I. Blahoudek [-] , M. Zdeněk [-] , J. Ornet [-] (64. V. Uzlík [-] ) - J. Pavlík [-] (51. V. Lecjaks [-] ) , P. Bešta [-] , V. Klokan [-] -

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Kořínek [-] , A. Heller [-] , J. Abrt [-] , M. Trnka [-] (77. D. Burket [-] ) , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , J. Sefzig [-] (69. P. Pfeifer [-] ) , O. Havlíček [-] , M. Hlavsa [-] , T. Kroc [-] (53. F. Škarda [-] )

ŽK: 22. M. Blecha , 70. P. Pfeifer .
Hráči zápasu: M. Zdeněk - M. Wohlmuth .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Janda Marek - KŘÍŽ Lukáš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.