2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota po boji získala první body se staronovými trenéry


Branky


0

Do Lhoty zavítal celek Zruče, tedy týmu, který se může pyšnit nejhorším útokem soutěže, co se týče vsítěných branek. Paradoxně to ale ještě pět minut před koncem utkání vypadalo, že si všechny body odvezou hosté. Nakonec si ale hráči Lhoty vymanili pokutové kopy, ve kterých byli přesnější a berou z tohoto utkání dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaná branka

Domácí se mohli dostat do vedení zkraje druhé desetiminutovky, ale projektil Jakuba Kohouta orazítkoval pouze pravou tyč branky, kterou hájil zručský Václav Klik. Po další akci se již nové trenérské duo Humeník - Laňka mohlo na lavičce radovat, ovšem radost jim zkazil rozhodčí Mazanec, který branku neuznal. Vysoký míč do vápna gólman Klik podběhl, Zbyněk Černý si míč přiťukl hlavou před sebe a měl před sebou prázdnou branku. Po ataku hostujícího brankáře ale lhotský záložník ztratil rovnováhu a upadl. K překvapení všech domácích ale sudí Mazanec odpískal faul zkušenému hráči Sokola a branku neuznal. To trochu vehnalo vítr do plachet hostům. Ve velké šanci se zjevil Lukáš Husník, který po přiťuknutí od Adama Krála stál sám před brankářem Böhmem, kterého ale neprostřelil. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Zruč vedení neudržela, Lhota bere dva body

Oba celky vstoupily do druhé půle opatrně a na velkou šanci se čekalo až do 60. minuty, když Franitšek Korelus vyděsil svou jedovatou ranou Lukáše Böhma, který špičkami prstů vytěsnil prudkou střelu nad břevno. Gólu se ale diváci dočkali, k nevoli domácích příznivců ale do sítě Lhoty. Trestný kop z pravé strany rozehrával Matěj Polák. Hostující hráči vytvořili ve vápně soupeře svým vířením velký zmatek, který na přední tyči využil střídající dorostenec Lukáš Fryček, hráč ročníku 1999, a vsítil tak svůj první gól za zručský mančaft. Vyrovnání se ale domácí přecejen dočkali. Ladislav Fiala obdržel křížný balón na křídlo po zručské ztrátě ve středu hřiště, zatáhl míč k vápnu a přihrávkou "do kapsy" našel Matěje Strejčka, který střelou z voleje div neprotrhl síť. Zápas tak dospěl až k pokutovým kopům. Když v sedmé sérii proměnil penaltu David Křížek a mladý hrdina Zruče druhého poločasu, Lukáš Fryček, netrefil branku, bylo rozhodnuto, že bod navíc zůstane ve Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Josef Humeník, trenér domácích: "Dnes se nám moc nedařilo, nebylo tu moc fotbalovosti z obou stran, bylo to hodně bojovné. My jsme měli v prvním poločase pouze dvě šance, když jsme z jedné dali regulérní branku, kterou ale rozhodčí neuznal. V druhé půli jsme dostali jako první branku, naštěstí se nám podařilo vyrovnat. No a v penaltách jsme měli více štěstí my."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Bojovné utkání ve Lhotě. Sahali jsme po třech bodech, ale nakonec si odvážíme pouze jeden. Je to škoda, měli jsme opět problémy se sestavou, kdy musel hrát i jeden dorostenec a druhý čekal na lavičce. Jinak si ale myslím, že šancemi, bojovností a nasazením jsme měli vyhrát, bohužel vezeme jenom bod. Ale Lhota špatná nebyla."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Zelenka [-] (82. M. Kučera [-] ) , J. Horník [-] , L. Janka [-] , J. Šroubek [-] (74. D. Křížek [-] ) - J. Hrdlička [-] , Z. Černý [-] , L. Nejdl [-] (53. P. Nový [-] ) , V. Fiala [-] - M. Strejček [-] , J. Kohout [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - O. Mašek [-] , P. Hucl [-] (68. L. Fryček [-] ) , A. Král [-] , L. Husník [-] , M. Kroužel [-] , M. Polák [-] , M. Fryček [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-] , O. Král [-]

ŽK: 30. V. Zelenka , 56. J. Kohout - 42. D. Král , 50. L. Husník , 52. O. Mašek .
Hráči zápasu: L. Janka - A. Král .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mazanec Marek - MAZÁN Jan, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.