2:1
(0:0)
51. M. Ponc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo tabulky ovládlo nakonec Krásno, ale mělo namále, dlouho totiž prohrávalo a rozhodlo až v závěru


Branky


70. L. Šereda , 82. L. Šereda - 51. M. Ponc
0

Asi největši trhák prvního kola. Oba dva tyto celky své první zápasy nové sezóny zvládli na výbornou. Oba jsou velmi silní a nebezpeční. Lomnice porazila Jindřichovice 7:0 a dala všem najevo, kam chce letos v tabulce směřovat. Krásno vyhrálo zase v poměru 6:0 ve Svatavě a také soupeře velmi postrašilo. Oba dva celky se tak posunuly na špici tabulky, o kterou nyní svedli velký boj. Lomnice byla na vrcholu už v minulém roce a na konci jara začalo vystrkovat růžky i stále lepší Krásno. To udělalo přes léto pár změn a je ještě silnější. V tomto utkání se nakonec ale radovalo méně favorizovanější Krásno, které využilo domácího prostředí a střelecké impotence o něco lepšího soupeře. Otočilo utkání z 0:1 na 2:1 a bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra a poločas bez gólů

Oba týmy hrály celý zápas velmi opatrně. Nevěděly, co jeden od druhého mohou čekat a nikdo se nechtě ukavit. Oba týmy navíc disponují perfektní údernou ofenzivou, které stačí jen málo prostoru, aby rozhodla utkání. Šance přesto byly na obou stranách, ale nic převratného v první půli k vidění nebylo. V první půli vypadali o něco lépe domácí, protože hostům hodně odskakoval balón a nedařila se jim žádná kombinace, proto spíše vyčkávali a netlačili se moc dopředu. Ale ani Krásno je nikam moc nezatlačilo a nevytvořilo si o moc více šancí. Zkrátka to byl velmi vyrovnaný, až nezáživný poločas, ve kterém hrály oba celky spíše na jistotu. 

Lomnice nevyužila svých šancí a nabídla tři body Krásnu

Ve druhé půli se obraz hry maličko změnil, stále se hrálo opatrně, ale konečně padaly branky, byly trochu větší šance, o něco lepší byla Lomnice a rozhodovalo se o důležitých bodech. Lomnici úvod půle vyšel velmi dobře a z toho poté mohla těšit. Dostala se totiž do rychlého vedení, když po ombinaci ve středu hřiště dostali hosté míč na křídlo, po kterém se protáhli a prudkou křižnou přihrávkou před branku našli Martina Ponce, který míč jen doklepl do odkryté brány. Hosty to nakoplo a zdálo se, že své vedené brzy navýší. Měli hned několik dobrých šancí, ale buďto je vychytal brankář Košťál, nebo selhali a míč poslali mimo branku. Tím stále ponechávalo šanci Krásnu a to dokázalo jejich nabídky využít. Domácí hráč Poplštejn naběhl do vápna soupeře, chtěl mu udělat kličku do protipoybu, ale byl faulován. Sudí nařídil penaltu a Lukáš Šereda se nemýlil. Běžela sedmdesátá minuta, zbývalo dvacet minut do konce a bylo opět vyronáno. Lomnice se opět maličko zakřikla a hra se trochu uklidnila. O všem ale nakonec rozhodla tvrdá střela asi z dvaceti metrů, kterou brankář Habr neudržel a míč ho přeskočil. Jejím autorem byl opět Lukáš Šereda, který tak v dvaaosmdesáté minutě rozhodl o vítězství svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): To bylo hodně vyčkávací utkání, ve kterém rozhodoval až závěr, který vyšel lépe nám. My jsme měli ze soupeře respekt, věděli jsme, že jsou šikovní a nebezpeční, že hrají dobře a nesmíme je k ničemu pustit. V první půli jsme hráli tak, jak jsem chtěli, ve druhém tolik ne, ale nezabalili jsme to a vyhráli jsme. Je to pro nás cenné vítězství a tři body bereme plnými hrstmi.

TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): U nás panuje samozřejmě nespokojenost, jelikož jsme si sami prohráli vyhraný zápas. My jsme ve druhé půli přebrali iniciativu, začali jsme kombinovat a hrát, soupeře jsme přehrávali, dali jsme branku a poté jsme z nějakých nepochopitelných důvodů dvakrát inkasovali. Teď už s tím asi ale nic neudělám, musíme se prostě oklepat a jít dál.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Schlossbauer ml. [-] , P. Michalec [-] , V. Kvapil [-] - W. Lorenz [-] , P. Poplštejn [-] , K. Šereda [-] , L. Šereda [-] - J. Drška [-] , K. Václavík [-] - R. Trnka [-]

TJ Lomnice B
F. Habr [-] - M. Matoušek [-] , M. Zach [-] , J. Veselý [-] - R. Bureš [-] , R. Knaf [-] , R. Schrehart [-] , R. Macek [-] , M. Ponc [-] - T. Troller [-] , T. Dlesk [-] -

ŽK: 56. P. Michalec .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - BEJČEK Rostislav (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.