Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí přehrálo chodovský Spartak a je páté, vícemistr je předposlední


Branky


0

To, že se Chodov bude po čtvrtém utkání sokolovského OP potácet na předposledním místě a držet si za sebou jen úplně katastrofický Rychnov asi nikdo nečekal. Spartak v minulé sezóně do posledních kol bojoval o postup s Kraslicemi, ale nakonec skončil druhý a pro letošní rok patřil mezi největší favority. Začal dobře, v prvním utkání porazil Sedlo a připsal si tři body, od té doby ale nevyhrál a pouze klesá. Poříčí je na tom ale zatím také zajímavě. Nejprve prohrálo jasně ve Starém Sedle, poté zase porazilo 11:0 Rychnov, v dalším kole zase podlehlo Lomnici a teď vydřelo vítězství proti Chodovu. Nikdo stále neví, co od týmu ze zkušenostmi z krajského přeboru čekat, ale je jisté, že to bude ještě zajímavé. Avšak ani u jednoho týmu to i podle výkonu z posledního klání na boj o titul nevypadá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí mělo perfektní začátek

Královské Poříčí mělo skvělý vstup do utkání, kdy Chodov zatlačilo k jeho brance a k ničemu ho nepustilo. Začalo totiž opět ve velmi silné sestavě se zkušenými hráči z krajského přeboru, kteří si dokázali vytvářet mnoho šancí. Už po devíti minutách se také poprvé trefili, když za Vodenkova záda propadl pokus Romana Prchala. Tato branka ale Královské Poříčí maličko uchlácholila a hosty naopak více nabudila. Hra se vyrovnala a hrálo se především ve středu hřiště. Do konce první půle už se nic zajímavého nestalo a domácí tak do kabin odcházeli s dobře rozehraným utkáním. Ještě pře koncem půle ale sudí musel sáhnout pro červenou kartu, když podruhé viděl obránce Macáka zahrát úmyslně rukou a poslal ho předčasně do kabin, což utkání hodně ovlivnilo.

Chodov v devíti vyrovnal, pak ale ztrácel

Chodov měl i v oslabeném počtu perfektní vstup do druhé půle, kdy to byl zase on, kdo soupeře jasně přehrával. Vytvářel si šance a než skončila první desetiminutovka, tak vyrovnal. Lubomír Machala se uvolnil na vápně a krásnou střelou do protipohybu brankáře vstřelil už svůj pátý gól v sezóně. I poté hosté ještě chvíli tlačili ale jejich fyzické možnosti každou chvíli v deseti výrazně upadaly a do hry se začali dostávat opět domácí. Navíc Chodov už brzy srazila branka Tomáše Reitmeiera, který dostal svůj tým opět do vedení. To Spartak srazilo do kolen úplně a bylo vlastně hotovo. Tomáš Reitmeier poté přidal ještě jeden zásah v osmdesáté minutě a definitivně tak rozhodl o vítězství domácích. Spartak ještě v závěru trochu bojoval a dokázal nakonec v poslední minutě snížit. Moc platné už mu to ale nebylo. Přesto to byla pohledná střela, která utkání pěkně zakončila. Petr Jankovský ostrou střelou po zemi k tyči nedal brankáři šanci a upravil tak na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
(Baník Královské Poříčí): Královské Poříčí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Domácí nastoupili ve velice silné sestavě, která hrála předtím krajský přebor. My jsme měli jen dva hráče na střídání. My jsme se prvních deset minut jen bránili a soupeř se dostal do vedení. Ve druhé půli jsme chtěli utkání otočit, ale náš hráč se zbytečně nechal ještě v závěru té první vyloučit a to nás hodně oslabilo. Dokázali jsme vyrovnat, ale poté jsme dvakrát inkasovali a soupeř nás už téměř k ničemu moc nepustil.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
J. Reissmüller [-] - A. Majer [-] , T. Reitmeier [-] , P. Thiele [-] (70. J. Graňák [-] ) , R. Prchal [-] , L. Vévoda [-] , T. Tesař [-] (82. M. Kočí [-] ) , S. Benešovský [-] , V. Friml [-] (60. M. Kováč [-] ) , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-] (72. J. Malášek [-] )

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - Š. Kiss [-] (19. V. Dolejš [-] ) , P. Macák st. [-] - B. Benda [-] , J. Frána [-] (78. D. Divkovič [-] ) , P. Jankovský [-] , J. Pinc [-] - L. Machala [-] , L. Janoušek [-] (78. P. Valenta [-] ) - P. Binias [-] , L. Vondráček [-]

ŽK: 70. Š. Dubaj - 36. P. Macák st. . ČK: 44. P. Macák st. .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koutský Tomáš - KIRCHNER Milan (N), DUČINSKÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.