1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první příčku ovládlo Krásno, Staré Sedlo šlágr nezvládlo


Branky


0

Šlágrem kola byl souboj o první místo v tabulce průběžného pořadí. V něm Krásno zvítězilo na hřišti Starého Sedla v poměru 3:1. Zajímavé je však to, že utkání rozhodl zatím největší hrdina celé soutěže, Lukáš Šereda, který se o dva góly sám postaral a na ten poslední přihrál. Zkrátka je to hvězda, jak se patří a není se čemu divit, že je miláčkem fanoušků celé soutěže. Staré Sedlu už jen v závěru snížilo pomocí pokutového kopu, ale na nic víc už se nezmohlo. Krásno tak odskakuje svému soupeři v tabulce na rozdíl čtyř bodů, což znamená, že minimálně ještě jeden víkend na první pozici zůstane.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku se dlouho čekalo, Krásno k ní ale mělo blíže a nakonec se o ni také postaralo

Sedlo začalo o něco lépe a prvních pár minut patřilo jemu. Domácí ale nedokázali využít hned několika slibných šancí a to jim zkomplikovalo celé utkání Největší měl asi Jan Makrlík, který stál nikým neatakován tváří v tvář brankáři, ale branku o chlup přestřelil, když síť nakonec rozvlnil, ale pouze zvrchu. O chvíli déle však domácím odpověděl svou individuální akcí Lukáš Šereda, který prošel domácí obranou a rozezvučel tyč. A poté již postupně přebíralo iniciativu Krásno, vytvářelo si vlastní dobré šance a Staré Sedlo drželo na uzdě. Baník měl zkrátka vše ve svých rukách a Sedlo, které nebylo úplně v optimální náladě, muselo doufat, že, co nejdéle udrží vyrovnaný stav. O tan nakonec přišlo až ve třicáté minutě, když si neohlídalo nejnebezpečnějšího hráče celé soutěže. Po kombinaci a několika narážečkách za obranu do šestnáctky proniknul Lukáš Šereda, který brankáře hravě propálil. Domácí inkasovaná branka na chvíli úplně ochromila a hosté toho využili ještě jednou. Už asi o tři minuty déle hosté házeli do pokutového území dlouhý aut, který se nepodařilo domácím odkopnout, balón prošel až na Lukáše Šeredu, a ten opět pálil ostrými. A v první půli bylo téměř hotovo. Staré Sedlo během několika málo minut přišlo o dobře rozehrané utkání. Po zbytek půle si už sice Baník ohlídalo, ale do druhé půle naskakovalo s dvoubrankovou ztrátou.

Sedlu pomohla až penalta, ale k vyrovnání měli domácí daleko

Druhá půle začala asi stejně, jako skončila ta předchozí. Krásno mělo stále více ue hry, drželo balón a mělo vše pod kontrolou. A už chvíli po uplynulé desetiminutovce se trefilo potřetí. A byl u toho opět Šereda, který po kombinaci prošel do šestnáctky, naznačil střelu, ale míč vrátil přihrávkou do druhý vlny na Matěje Kvapila, který zakončil šikovně k tyči. Poté přišla chvíle Starého Sedla. Domácí totiž byli faulováni ve vápně a sudí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Marek Schildbach. To domácí celek maličko nabudilo a následující desetiminutovka patřila jemu. Ale poté, co v největších šancích Jan Hajdu hlavou přestřelil branku i proti překonanému brankáři, který ležel na zemi, a Karel Hladký Schildbachův centru z první razantně zametl do brány, avšak přímo na místo, kde stál brankář, začala chuť a tempo Sedla zase opadat a Krásno už mělo před sebou snadnou úlohu. Hosté už si ve zbytku utkání vše ohlídali a nyní se mohou radovat z další výhry a pořádnému odpíchnutí od zbytku peletonu na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): Samozřejmě, hráli jsme doma, ale hned v prvních minutách jsme neproměnili tutovky a to bylo myslím klíčové. Zápas by byl poté určitě jiný. Nedařilo se nám střelecky a my jsme si třikrát neohlídali Šeredu, na nějž jsem ještě před utkáním upozorňoval, a byli z toho tři branky. Krásno bylo ale lepší, odvážnější. Já jim gratuluji a víc není třeba to rozebírat. Jedeme dál.

TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Já jsem dnes spokojený. Myslím si, že jsme určitě nebyli horší a dá se říct, že jsme to měli pod kontrolou. Sedlo mělo už za stavu 3:0 asi deset minut, kdy nás přehrávalo, nakonec tedy snížilo z penalty, ale to bylo vše. Dnes jim to ale nestřílelo a myslím si, že je utkání nezastihlo v úplně optimální formě. Řekl bych, že ze strany domácích to bylo zbytečně nervózní, oni se hádali mezi sebou a nedokázali se příliš soustředit na výkon. Z naší strany to bylo v klidu, a to bylo klíčové.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , M. Schildbach [-] , P. Feistl [-] (46. K. Urban [-] ) , L. Michalec [-] , T. Fenkl [-] (66. J. Hajdu [-] ) , L. Hajdu [-] , J. Drahokoupil [-] , K. Hladký [-] , L. Malý [-] , J. Beránek [-]

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - J. Masopust ml. [-] , V. Kvapil [-] , O. Pikal [-] (85. J. Drška [-] ) , P. Michalec [-] (66. T. Pinc [-] ) - P. Poplštejn [-] (60. L. Ruppert [-] ) , M. Kvapil [-] , L. Šereda [-] (88. J. Husák [-] ) , K. Václavík [-] (57. K. Šereda [-] ) - R. Schlossbauer ml. [-] , W. Lorenz [-] -

Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koutský Tomáš - POMICHAL Tomáš (N), TRNKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.