0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava Oloví přehrávala, ale rozhodla jediný míč v závěru utkání, který zapadl do svatavské brány


Branky


0

V tomto utkání Svatava Oloví přehrávala. Tlačila se dopředu, ale nedařilo se ji střelecky. Avšak i přes to, že prodělala přes týden velké změny a má o něco starší kádr, tak se tentokrát držela také fyzicky a dokázala uvadlé formy nováčka soutěže využít. Branky se však zkrátka nedočkala a zdálo se, že si bude muset dojít při penaltovém rozstřelu alespoň pro dva body, ale nakonec nebylo prodlužování třeba. Pět minut před koncem rozhodl hostující kapitán ve prospěch svého celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava tlačila, ale hrdinou byl Lupták

V prvním poločase byl na hřišti vlastně jen jeden tým a tím byla nečekaně Svatava, která svého soupeře jasně přehrávala. Vytvářela si mnoho šancí, zejména tedy centrovanými balóny do vápna, ale hostující tým dokázal ve všech případech podržet skvělý brankář Lupták. Oloví mělo za celý poločas snad jen jednu šanci, ale hned pořádnou, když po rohovém kopu prázdnou branku hlavou minul záložník Hilko. Zkrátka, co se branek týče, nebylo v první půli nikomu přáno, a tak se musely týmy za bezbrankového stavu odchýlit do kabin.

Rozhodl úplný závěr

Ve druhé půli dokázalo Oloví hru maličko vyrovnat. Zapracovalo zejména na vlastní disciplinovanosti a šikovně uzamklo obranu tak, že Svatavu už do vyložených šancí nepouštělo. Ale samo si však žádné šance moc nevytvářelo. Ve druhé polovině tak nebylo vlastně nač koukat, protože oba týmy hrály ze zatažené obrany, domácí více držely balón, ale nikomu se nedařilo v ofenzivě. Už se zdálo, že utkání budou muset rozhodnout až penalty, když se pět minut před koncem z jediné šance, kdy míč z lajny, i díky štěstí, propadl až k Tomáši Havlíčkovi, a ten z hranice šestnáctky pěknou střelou rozhodl. Pro Svatavu to byla velká facka, ale je to tak, kdo nedá gól, nemůže chtít vyhrát. Tuhle frázi se ve svatavě budou pamatovat jistě ještě dlouho.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Já nyní použiji známou frázi, a sice, že fotbal nemá logiku. My jsme byli celý zápas lepší a oni nám pak z náhodně akce dali gól. Říká se, že když nedáte gól, nemůžete vyhrát, a takto to dnes bylo. Musím pochválit celý tým, který přes týden doznal hodně změn, protože mladí hráči se nám na fotbal vykašlali a my jsme dnes nastoupili spíše jako stará garda. Ale přesto jsme byli velmi dobří.

SK Oloví
Daniel Bock (SK Oloví): Jeli jsme v pozměněné sestavě, protože nám vypadlo hned několik hráčů. Ale jeli jsme sem přesto s tím, že budeme bojovat a zkusíme zvrátit tu nepříznivou sérii. V první půli nás podržel brankář, který jim vychytal minimálně tři velké šance. Ve druhé půli se hra už maličko vyrovnala, ale my jsme nebyli schopni balón udržet vepředu. Snažili jsme se tedy o rychlé protiútoky a soupeře jsme nepouštěli do žádných vyložených šancí. Středová řada pracovala perfektně a my jsme se snažili to roztahovat a hrát na nakopávané dlouhé balóny, ale naši útočníci nebyli schopni nic vymyslet a balón se nám vracel jako bumerang. Z naší strany by to mohl rozhodně být lepší výkon. Svatava ale hrála také šikovně ze zajištěné obrany a snažila se to hrát přes Radima Reismüllera, který byl schopný to vepředu podržet. Celkově si však myslím, že byla Svatava lepší.



Sestavy


TJ Baník Svatava
P. Harvalík [-] - R. Reismüller [-] , D. Trojan [-] , P. Popovič [-] (85. M. Šváb [-] ) , M. Kasl [-] , V. Jílek [-] (89. P. Kott [-] ) , R. Holub [-] , A. Lídl [-] , V. Proft [-] , B. Vágner [-] , Z. Štípek [-]

SK Oloví
P. Lupták [-] - V. Mič [-] , P. Trávníček [-] , D. Bock [-] , F. Hrubec [-] (46. L. Doboš [-] ) - R. Hofman [-] (33. L. Svitič [-] ) , T. Havlíček [-] - J. Hofman [-] , J. Šudák [-] - D. Hilko [-] , F. Doboš [-] (75. M. Končil [-] )

ŽK: 61. D. Hilko .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.