2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice se v Jindřichovicích trápila, ale nakonec oslavila těsné vítězství


Branky


0

V tomto utkání bylo klíčové období kolem poločasové přestávky, kdy se vyřešilo prakticky vše. Lomnice sice po první půli vedla 2:0, ale Jindřichovice utkání ještě ve druhé půli výrazně zdramatizovaly a hosté museli celých pětatřicet minut bránit jednobrankové vedení. Nakonec to ale úspěšně zvládli a posouvají se v tabulce, alespoň prozatím, než v neděli odehraje utkání také Staré Sedlo, na druhé místo. Na první Krásno už však ztrácí celých šast bodů. Jindřichovice se po propádáku s Rychnovem otrkaly a sebraly celkem rychle, ale na Lomnici to zkrátka nestačilo a v tabulce tak stále okupují šestou příčku. Již zítra je však může předskočit Nové Sedlo, nebo Chodov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice ovládla první půli, což bylo velmi důležité

V prvním poločase držela taktovku oslabená Lomnice. Snažila se hrát pohledný fotbal a Jindřichovice přehrávala. Domácí se totiž nemohli do utkání dostat nehráli vůbec dobře, ztráceli a museli se bránit. Ze své převahy nakonec Lomnice vytěžila první gól, když se po pěkné kombinaci ve středu hřiště dostal balón na lajnu k Robertu Schrehartovi, který jej předložil před bránu Janu Veslýmu, a ten z úhlu prostelil brankáře tvrdou ranou do šibenice. Poté si Lomnice celkem v poklidu své vedení dlouho držela a Jindřichovice téměř k ničemu nepuštěla, avšak sama se příliš neprosazoval a dlouho také žádnou brankuze své převahy už nevytěžila, což mohlo Lomnici hodně mrzet. Ale v závěru poločasu se v pětačtyřicáté minutě hlavou ozval po rohovém kopu Tomáš Dlesk, který zvýšil na 2:0, což se později ukázalo, jako velmi důležité.

Jindřichovice zabraly a závěr byl velmi napínavý

Ve druhé půli Jindřichovice zabraly a závěru utkání byl velmi napínavý. Domácí začali ihned své soupeře stahovat a už v jedenapadesáté minutě se mu přilepili na záda, když centrovaný balón Petra Fojtíčka ze standartní situace se štěstím prošel až do lomnické branky. Jenomže na to dokázala Lomnice ještě velmi rychle zareagovat a dlouhý nákop za obranu si zpracoval Jan Veslý, který křižným zakončením prostřelil brankáře. Domácí ale dokázali v pětapadesáté minutě díky další standartní situaci opět vyrovnat, když se do vzduchu zavěsil Tomáš Havlík a hlavou vtiskl svému týmu novou naději. Zbytek utkání byl poté velmi vyhrocený. Jindřichovice se pochopitelně snažily vyrovnat a soupeře přehrávaly. Měli dokonce jednu velmi dobrou šanci, ale tváří v tvář brankáři domácí útočník selhal. Poté už utkání provázelo jen několik málo šancí ze hry, ale Jindřichovice už zkrátka na vyrovnání nedosáhly. Těsné vítězství tak mohou slavit hosté, kteří měli v závěru s bráněním ještě mnoho práce.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Jiří Németh (FK Jindřichovice): Byl to vyrovnaný zápas. My jsme první půli prospali, poté jsme se zlepšili, ale výsledek jsme nezvrátili. Ale do poslední chvíle to bylo napínavé.

TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): Na zápas jsme jeli velice oslabení, protože A-tým měl velkou marodku, takže nás obral o nějaké hráče a pořádně jsme nemohli doplnit ani o dorostence, které si první tým stáhl také. Takže jsme jeli velmi oslabení a doplnili jsme tým o dorostence, kteří nemají s dospělým fotbalem žádnou zkušenost. Takže jsme jeli s určitými obavami. Ale snažili jsme se hrát fotbal a kombinovat. Nebylo to sice úplně podle mých představ, ale s ohledem na to naše složení to bylo super a výhra je pro nás skvělá. Jediné, co mě celkem štve je to, že jsme dvakrát inkasovali po standartní situaci.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - K. Surový [-] , J. Surový [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Voves [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Račák [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-] , E. Fojtík [-]

TJ Lomnice B
M. Štěpanovský [-] - T. Troller [-] , J. Veselý [-] , M. Pilát [-] , T. Dlesk [-] (52. M. Zach [-] ) , M. Ponc [-] (36. M. Zelinger [-] ) , R. Macek [-] , R. Schrehart [-] , J. Suchý [-] , F. Obešlo [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 13. P. Rau , 32. J. Račák - 29. F. Obešlo , 40. R. Macek .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.