0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 15:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stružná si bez problémů poradila s Kyselkou


Branky


0

Stružná vyhrála 4:0 a to zejména díky hattricku ve skvělé formě hrajícího Petra Janáčka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stružná nechtěla od prvních minut ponechat nic v náhodě a po pěti minutách hry se dostala do vedení zásluhou přesné trefy Jiřího Švestky. Hosté nadále kontrolovali hru a byli lepším týmem, což se na skóre podruhé projevilo ve 23. minutě. Vedení Stružné zdvojnásobil Petr Janáček. I přes další šance na obou stranách už v první půli další góly k vidění nebyly, po pětačtyřiceti minutách tak platilo skóre 0:2.

 

Hosté tak vstoupili do druhého poločasu s pohodlným náskokem v zádech a mohli tak hrát uvolněně. A Stružné se nakonec podařilo přidat i další branky. Nejprve se v 65. minutě trefil přesně Petr Janáček a následně v 77. minutě proměnil stejný hráč nařízený pokutový kop. Hosté neměli problém pohlídat si vysoké vedení a v závěru nepřipustili žádné drama. Stružná vyhrála na hřišti Kyselky jednoznačně, 4:0.



Sestavy


SK Kyselka
D. Voráček [-] (46. J. Formánek [-] ) - J. Hlaváč [-] , P. Čada [-] , M. Paulus [-] , T. Doležal [-] (61. J. Formánek [-] ) , D. Homolka [-] , F. Vandák [-] , T. Fišer [-] (75. J. Ďurian [-] ) , T. Bláha [-] , L. Diviš [-] , V. Hudec [-]

TJ Stružná
P. Povinský [-] - M. Mitterpach [-] (74. J. Peha [-] ) , P. Rehák [-] , L. Petrik [-] , T. Brančík [-] - Š. Brančík [-] (63. M. Synek [-] ) , J. Švestka [-] , J. Hlavatý [-] , P. Janáček [-] - L. Zbojan [-] , J. Cibulka [-]

ŽK: 32. P. Čada , 80. L. Diviš - 25. P. Janáček , 44. J. Cibulka , 67. J. Hlavatý . ČK: 86. T. Bláha .
Hráči zápasu: J. Hlaváč - P. Janáček .
Místo: tráva. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Polívka Miloslav - KANICKÝ Richard (N), RYPAR Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.