Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stružná doma rozstřílela Děpoltovice


Branky


0

Stružná se v sobotním utkání musela obejít bez svého nejlepšího střelce, Petra Janáčka, přesto si ale se soupeřem z Děpoltovic poradila jednoznačně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu ale takovému průběhu vůbec nenasvědčoval. Hosté totiž začali velmi dobře a po čtvrthodině hry se ujali vedení. Skóre zápasu otevřel Tomáš Košťál. Domácí se z tohoto zásahu chvíli vzpamatovávali, o dalších 15 minut později se jim už ale podařilo srovnat skóre. Vyrovnávající trefu si připsal Radek Dotzauer. To nebylo ze strany domácím vše. 5 minut před koncem první půle totiž dokonal obrat ve skóre Jiří Švestka. Tato branka se později ukázala jako zlomová. Poločas tedy skončil výsledkem 2:1.

 

Začátek druhé půle byl o obou stran hodně vyrovnané. Diváci čekali, jestli se hostům podaří vyrovnat, nebo jestli domácí odskočí svému soupeři na rozdíl dvou branek. Nakonec platila ta druhá varianta. V 68. minutě se totiž trefil Tomáš Štěch, který upravil skóre na 3:1. V tento moment Stružná zápas zlomila definitivně. Jen o dvě minut později totiž zasadil hostům čtvrtý úder Josef Šmoranc. A aby toho nebylo málo, Stružná vstřelila i pátou branku. V 78. minutě vstřelil svůj druhý gól zápasu Tomáš Štěch, který završil skóre na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Stružná
Robert Rypar, předseda TJ Stružná: I když jsme bylo oslabení, tak soupeř byl ještě více a navíc bez gólmana. Zahráli jsme dobře, měli jsme větší nasazení, opět nás podržel gólman, který chytil penaltu.




Sestavy


TJ Stružná
P. Povinský [-] - M. Mitterpach [-] , T. Brančík [-] , P. Rehák [-] - J. Švestka [-] , T. Štěch [-] , J. Šmoranc [-] (85. J. Peha [-] ) , M. Synek [-] - L. Zbojan [-] (75. M. Brančík [-] ) , R. Dotzauer [-] (75. J. Šabata [-] ) , J. Cibulka [-]

TJ Děpoltovice
M. Skoupý [-] - T. Košťál [-] (80. K. Hubálek [-] ) , D. Hertl [-] , P. Švec [-] , M. Luboš [-] , M. Křehlík [-] , P. Janiss [-] , D. Drápal [-] (82. M. Kolitsch [-] ) , R. Höfler [-] (46. R. Ruber [-] ) , L. Koteš [-] , O. Kumičík [-]

ŽK: 20. J. Šmoranc , 20. J. Cibulka - 25. D. Hertl , 47. T. Košťál , 51. P. Janiss , 83. R. Ruber .
Hráči zápasu: P. Povinský .
Místo: tráva. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Vrba Radim - RYPAR Daniel (N), BIČANÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.