FOTO: Lysá schytala na domácím hřišti bůra od Komárova


Branky


84. T. Kříž - 10. A. Vokáč , 25. J. Vaníček , 63. M. Pužík (p.) , 73. J. Mojdl , 87. J. Mojdl
13

Lysá - Pro někoho při pohledu na tabulku, byli domácí před zápasem možná až překvapivě před svým soupeřem z Komárova. V zápase ale dokázali hosté využít nabídnuté šance a svého soupeře přeskočili po hladké výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov veedl o dva góly

Aktivněji začali hosté, kteří se hend dostali do šance, ale hlavičkou nemířili přesně. V 9. minutě neuhlídala domácí obrana Vokáče po nahrávce Mojdla, který poslal míč až do sítě - 0:1. Vedení hostí mohlo mít jepičí život, ale po akci D. Novák - Veselý, pálil Hanke z ideální pozice mimo. Ve 25. minutě zakončil centr zprava hlavou do sítě stoper Vaníček - 0:2. Po půlhodině hry měl zajímavou šanci domácí Brabec, ale z úhlu přestřelil. Ve 36. minutě zakončoval velký závar před brankou hostí Zoubek, ale jeho střela šla vedle.

Hosté si výhru pohlídali a přidali další góly

V 50. minutě musel své umění předvést domácí Rathouský, který střelu jednoho z hráčů hostí zlikvidoval. V 57. minutě obstřeloval domácí Veselý brankáře, ale ten reflexivně míč vykopl. V 61. minutě se domácí hodně divili výroku rozhodčích. Rathouský likvidoval sólo, byl údajně faulován, ale pískala se penalta, kterou Pužík proměniil - 0:3. V 72. minutě zahrávali hosté rohový kop, míč poskakoval na brankové čárře a do brány ho doklepl Mojdl - 0:4.

 

Deset minut před koncem střílel z přímého kopu domácí Brabec, ale jen do rukavic brankáře. V 84. minutě snížil T. Kříž po dorážce Brabcova přímého kopu - 1:4. Poslední slovo ale měli hosté o minutu později, Rathouský střelu nejprve vyrazil, ale Mojdl byl z dorážky úspěšnější - 1:

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "Výsledek utkání je pro nás krutý a neodpovídá průběhu zápasu, který byl herně celkem vyrovnaný. Dobře hrající soupeř však dokázal využít svých šancí ke vstřelení branek, což se nám nedařilo. Doplácíme na úzký hráčský kádr, zaviněný dlouhodobým zraněním čtyř hráčů a několika odchody."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: BLATNÝ Matěj - PUDIL Václav, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2020 21:25
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
5. 10. 2020 04:13
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou zatím pro mě překvapení. Komárov bych čekal výše a Lysou naopak níže. Vidím to na hodně bojovné utkání, ve kterém bude plno osobních soubojů a málo gólů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích