0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota dostala doma od Komárova bůra


Branky


18. M. Pužík , 45. J. Mojdl , 76. T. Srp , 79. J. Mojdl , 87. V. Komínek
10

Lhota - K pátému utkání sezóny vyrazil Komárov do Lhoty, která stejně jako hosté, neměl povedený start do soutěže a s pouhým bodem jsou na posledním místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení hostí

Začátek utkání začal svižně. Domácí měli hned v úvodu standartní situaci, ale využít ji nedokázali. Na druhé straně se v gólové šanci ocilt Mojdl, ale proti byl skvělým zákrokem Tůma a dorážejí Komínek přestřelil. V 18. minutě se hosté dočkali prvního gólu. Bežó si navedl míč na střed, našel Pužíka, který umístil hlavou míč mimo dosah brankáře - 0:1. Několik brejkových šancí měli poté hosté. Bežó trefil tyč. V závěru se uvolnil Mojdl a technickou střelou na vzdálenější tyč zvýšil vedení Komárova - 0:2.

Komárov přidal další tři góly a pečetil svou klidnou výhru

Domácí neměli již co ztratit a zkoušeli se vrátit do zápasu. Po přímém kopu z hranice zhruba dvaceti metrů musel zasahovat hostující brankář. Hosté se poté dočkali, uklidňující třetí branky, když Vokáč našel Srpa, ten si balon zpracoval a tváří tvář brankáři v 76. minutě nezaváhal - 0:3. O chvíli později se trefil podruhé v utkání Mojdl - 0:4. Komárovštví ještě neměli dost a přidali pátý a poslední zásah tři minuty před koncem zásluhou Komínka - 0:5.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
Jakub Vaníček: "Konečně jsme podali výkon podobný těm z minulé sezóny. Výsledek hovoří jasně a to jsme ještě spoustu šancí neproměnili. Lhota není úplně špatný mančaft, ale chybí jí kvalita v obraně. Teď musíme potvrdit tři body doma s Kosoří a začít sbírat body také doma."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - V. Kalina [-] , M. Pařízek [-] , J. Zíka [-] (70. L. Primus [-] ) , M. Pelc [-] , J. Dvořák [-] (46. . Jákob [-] ) , P. Zadina [-] , F. Sedláček [-] , R. Havlíček [-] , G. Bittengel [-] , J. Hájek [-]

FK Komárov
L. Altman [-] - J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , V. Komínek [-] , J. Bežó [-] (83. T. Baštař [-] ) , J. Mojdl [-] (80. A. Peták [-] ) , A. Vokáč [-] (77. Š. Šíma [-] ) , J. Šubert [-] (71. A. Vokáč [-] ) , K. Vajs [-] (63. T. Srp [-] ) , T. Keckstein [-] , M. Pužík [-]

ŽK: 73. G. Bittengel , 86. R. Havlíček - 60. A. Vokáč , 84. T. Srp .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra hostů

Pro mě je překvapení, že je Komárov až takhle dole, ale tady věřím, že si odvezou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: remíza