1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klíčany se na výhru tentokrát nadřely, ale z Nespek odjely s plným počtem


Branky


10

Nespeky - Domácí hostili Klíčany, které jsou aspirantem na postup. Nespečtí šli navíc do zápasu s dvěmi prohrami v řadě a po tomto utkání již tři zápasy nebodovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hájek byl u obou gólů hostí

V 7. minutě zachyboval domácí Burian, prohrál osobní souboj se Slánským, který předložil gólovou šanci Hájkovi a ten nepohrdl - 0:1. O čtvrt hodiny později se po pěkné narážce ocitl před Drážkem Buldra, ale domácí brankář jeho střelu vyrazil. O pár chvil později střílel Slánský a jen těsmě minul bránu. Ve 42. minutě přišel rychlý brejk hostí a přečíslení využili dokonale. Hájkovu přihrávku si nešťastně srazil do vlastní brány Bredler - 0:2. Největší šance na straně domácích měli Hamajda a maršoun, ale oba pokusy hostující Fiala chytil.

Nespeky se zmohly jen na snížení

V 51. minutě orazítkoval Hájek břevno a dorážející M. Krimlák mířila o pár centimetrů nad branku. V 67. minutě se zaskvěl Drážek po zakončení Kalaše. V 75. minutě se hosté provinili faulem a parádní přímý kop provedl Maršoun a snížil - 1:2. O pět minut později měl na kopačce vyrovnání Iheanacho, ale stejně tak jako Petličkovi, se zakončení nepovedlo. V samém závěru ještě nebezpečně hlavičkoval Petlička, ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Byl to podobný zápas jako s Velimí. prospali jsme první poločas, kdy jsme hráli velmi zastrašeně, a vše se snažíme dohnat až ve druhé půli, když už mužstvo prohrává a relativně nemá co ztratit. Bohužel je to pořád dokola, v zápasech nás sráží individuální chyby, kterých děláme strašně moc. Oba góly padly po našich hrubých individuálních chybách. Když už si šance vytvoříme my, tak je nedokážeme proměnit. Klíčany mají velmi kvalitní mančaft, přesto si myslím, že i takovéto zápasy se dají vyhrát. Zejména ten druhý poločas jsme podali solidní výkon, asi nejlepší v této sezóně, vytvořili jsme si šance, a kdybychom dali na 2:2, tak věřím, že jsme ten výsledek mohli otočit. Nezbývá nám než makat dál, navázat na výkon z druhého poločasu, vyvarovat se individuálních chyb a musíme začít zápasy opět vyhrávat."

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Věděli jsme, že to na malém hřišti bude hodně těžké, protože už tak jsou Nespeky známé svým důrazem, ještě na jejich menším hřišti. První poločas jsme si vytvořili čtyři tutovky a dali z toho dva góly. Očekávali jsme po změně stran ale ještě těžký zápas a chtěli jsme přidat třetí gól, který by nás uklidnil. Nestalo se tak a dá se říci, že i šťastně jsem druhý poločas ubránili. Zajímalo by mě, co je to za novinku, že první poločas rozhodčí super a druhý, jak kdyby pískal někdo jiný. Je to šťastné a cenné vítězství."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Hronek [-] , M. Kučaba [-] , J. Petlička [-] , O. Komárek [-] (34. L. Maršoun [-] ) , D. Pešta [-] , Š. Hamajda [-] (61. J. Makovec [-] ) , J. Bredler [-] , M. Burian [-] (46. F. Iheanacho [-] ) , L. Braný [-] , M. Klauz [-]

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - M. Bureš [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] - A. Kraus [-] (76. D. Minha [-] ) , P. Slánský [-] (90. J. Ježek [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] , P. Hájek [-] - J. Kalaš [-] (79. T. Krimlák [-] ) -

ŽK: 74. M. Kučaba , 80. L. Maršoun , 84. J. Bredler , 87. L. Hronek - 17. M. Bureš , 54. T. Petříček , 81. M. Krimlák , 86. T. Krimlák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Roth Patrik - TVAROH Petr, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra hostů

Jedeme jednoznačně pro další tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů