Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim v pěkném utkání obrala Dobrovice o všechny body


Branky


9

Velim - Domácí čekal těžký soupeř v podobě lídra tabulky z Dobrovice. K vidění byl skvělý fotbal, plný šancí a ve vysokém tempu. Velimští v utkání pokaždé vedli, i když hosté dotahovali, na body jim to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní poločas ze strany domácích

Snový úvod domácích. Ve 4. minutě se ze přímého kopu trefil Michálek - 1:0. tentýž hráč si to zopakoval se stejným koncem i o čtyři minuty později - 2:0. Snížení přišlo v 15. minutě po proměněné penaltě D. Miškovského - 2:1. Hrálo se v obrovským tempu, nahoru, dolů. Po půl hodině hry si domácí vzali dvoubrankové vedení zpět. Pěknou střelou se trefil z uctivé vzdálenosti Vocel - 3:1. Navýšit vedení mohli ještě Jícha a Petrů, ale ani jeden v dobré pozici skórovat nedokázali.

Dobrovice bojovali až do konce, ale na body to nestačilo

Hosté se snařili s výsledkem něco udělat, domácí naopak hrozili rychlými brejky. Přišlo snížení p opřímém kopu Murárika z 56. minuty - 3:2. Domácí mají ale kanonýra Jíchu, který v 64. minutě po vybojovaném míči od Vocela, mířil do prázdné branky - 4:2. O pět minut později snížil na rozdíl jediné branky R. Miškovský - 4:3. Oba týmy poté nastřelily tyč a domácí k tomu ještě zahodili penaltu. 



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Dobrovice má velmi kvalitní tým, který bude s největší pravděpodobností hrát o postup, takže jsem rád, že se nám podařilo zvítězit. Fotbal se musel líbit i divákům. Pomohlo nám, že jsme dali brzy dva góly. Oba z trestných kopů, při kterých asi neměl čisté svědomí brankář hostů, i když trestňáky od Michálka byly dobře zahrané. Soupeř se zanedlouho dostal do hry, když mu rozhodčí po rohu daroval penaltu. Nám se ale opět podařilo odskočit. V zápase jsme třikrát vedli o dva góly. Přestože hrál soupeř v závěru o deseti, my se bránili. Zápas jsme nakonec dovedli k zaslouženému vítězství. A to mohlo být i vyšší. Jícha měl dvě vyložené šance a Petrů výborně dvakrát hlavičkoval."

FK Dobrovice
David Miškovský: "Zápas pohledný pro diváka. Ve hře si myslím, že jsem byli lepší, než domácí. Ale už v desáté minutě jsme ze dvou přímých kopů inkasovali. Třikrát jsme se dotáhli na rozdíl jediného gólu, ale bohužel na vyrovnání to nestačilo. Poté jsme dohrávali v deseti a domácí jsme zatlačili, ale už nebylo dost sil na vyrovnání. Vybrali jsme si kopec smůly."



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - J. Dudek [-] , R. Vocel [-] , D. Hruška [-] (90. A. Náděje [-] ) , D. Záhora [-] (73. J. Kukal [-] ) , J. Jícha [-] , D. Nejedlý [-] , V. Kopáček [-] , T. Michálek [-] , L. Seifert [-] , J. Petrů [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Murárik [-] (73. J. Semerák [-] ) , R. Tomíček [-] , D. Miškovský [-] , D. Chaloupka [-] , L. Kučera [-] , S. Smetana [-] , R. Miškovský [-] , D. Zelinka [-] , M. Hůlka [-] (21. M. Korec [-] ) , F. Kořínek [-] (73. T. Cigánek [-] )

ŽK: 80. V. Kopáček , 82. L. Seifert - 57. O. Murárik . ČK: 79. T. Cigánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pejša Jakub - VYHNAL Karel, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Stoprocentní úspěšnost zůstane lídrovi soutěže i po tomto kole.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů