Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:15

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Málovídaný debakl, Klíčany nastřílely Tuchlovicím neuvěřitelných dvanáct branek


9

Klíčany - Tuchlovičtí jeli do Klíčan po volnu způsobeném karanténou. Na toto utkání v Klíčanech ale budou chtít však hodně, hodně rychle zapomenout. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tenisový kanár v prvním poločase

Od samotného začátku bylo jasné, kdo bude na hřišti dominovat. Hned ve 2. minutě ce vpravo uvolnil jeden z domácích hráčů po přetaženém centru a míč poslal do brány Kalaš - 1:0. O dvě minuty se mohl tentýž hráč trefit znovu, když dorážel ránu Buldry, ale před odkrytou bránou netrefil ideálně. Druhého gólu se Kalaš přeci jen dočkal a to v 6. minutě, když mu míč nezjištně před prádznou bránu připravil Minha - 2:0. Do jednoho z mála zakončení se dostali i hosté, ale střela mířila pouze doprostřed brány.

 

Ve 26. minutě už to bylo o tři góly. Minha našel parádní přihrávkou Petříčka a ten samostatný únik zakončil gólem - 3:0. O další šest minut se domácí radovali znovu, na bránu se řítil kalaš, ale odmítl hattrick, míč podržel, nakonec nahrál Minhovi a ten prakticky do prázdné brány - 4:0.

 

To ovšem do poločasu nebylo ještě vše. Ve 36. minutě postupoval sám na brankáře Hájek a ani on nezaváhal - 5:0. Poslední slovo v prvním poločase si vzal Kraus, když dorážel nekompromisně ránu kapitána Buldry - 6:0.

 

Klíčany dali šest gólů i po změně stran

Pokud si někdo myslel, že Klíčany poleví, opak byl pravdou a domácí přidali další branky. Ve 49. minutě se po přihrávce Kalaše trefil elegantně patičkou Pozníček - 7:0. Hosté se dočkali čestného úspěchu. V 54. minutě se nepovedl odkop brankáří Fialovi, našel přesně kopačku Kedroně a ten z uctivé vzdálenosti trefil prázdnou bránu - 7:1.

 

V 61. minutě vyslal pas Horák na Slánského, ten si nejprve při samostatném úniku na míč šlápl, zvedl se a v akci pokračoval a propálil Rejnince - 8:1. O minutu později přišly hned dvě chyby hostí, nejprve zachyboval Fitko, k míči se ale dostal brankář, který šel do kličky, o míč také přišel a Slánský přeloboval bránícího hráče a poslal míč do odkryté kasy - 9:1. Domácí diváci si žádali desátý gól a ten přišel. Zprava postupoval sám Ježek a podél brankáře pohodlně poslal balon do sítě a potupná destíka byla na světě - 10:1.

 

Domácí přidali v závěru poté ještě další dva góly. Ježek připravil lahůdku pro T. Krimláka a ten neměl žádný problém poslat míč opět do odkryté brány - 11:1. V poslední minutě šli opět sami na brankáře dva domácí hráči. Hájek nahrál T. Krimlákovi a ten uzvařel výsledek na hrůzostrašných - 12:1



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Čekalo nás druhé utkání po sobě doma a chtěli jsme mít z těchto dvou utkání šest bodů a proto jsme chtěli jednoznačně vyhrát. Nevěděli jsme, jak na tom budou hosté fyzicky po čtrnácti dnech karantény, ale byli jsme připraveni na jejich napadání. Od první minuty jsme si na to dávali pozor a celý zápas měli pod kontrolou. Šli jsme tolikrát sami na branku, to se nám nestává ani v tréninku. Nakonec jsme vyhráli 12:1, ale mohlo to skončit klidně i daleko více. Hostům vůbec nevycházel pokus o offside systém. Jedeme na vítězné vlně a teď si jedeme pro výhru do Nespek."




Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - M. Krimlák [-] (60. J. Horák [-] ) , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Bureš [-] - A. Kraus [-] (60. J. Ježek [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] (46. P. Slánský [-] ) , P. Hájek [-] - J. Kalaš [-] (73. T. Krimlák [-] ) , D. Minha [-] -

AFK Tuchlovice
D. Rajninec [-] - M. Žahour [-] , A. Hodan [-] (46. M. Cabejšek [-] ) , F. Novotný [-] (46. Š. Procházka [-] ) , M. Kedroň [-] (63. M. Ježil [-] ) , M. Pudil [-] , V. Kraus [-] (46. M. Pospíšil [-] ) , M. Brnovják [-] , P. Hornof [-] , M. Fitko [-] , J. Kubů [-] (77. O. Malák [-] )

ŽK: 78. J. Ježek - 30. M. Kedroň .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: BUDIL Daniel - NERAD Vojtěch, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Klíčany po třech zápasech nepoznaly chuť porážky a jinak tomu nebude ani po duelu s Tuchlovicemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích