0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalovice nedaly šanci Chyši B


Branky


1. M. Lorenz , 39. J. Schreiber (p.) , 42. V. Mykhaylyuk (p.) , 68. V. Mykhaylyuk
0

Dalovice zvítězili v prvním kole na půde Chyše B jednoznačně, 4:0. K vitězství hostů napomohly i dvě proměněné penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start do sezony

Dalovice vstoupily do nové sezony doslova raketově a už po necelé minutě zápasu se dostaly do vedení díky brance Michala Lorenze. V prvním poločase jsme byli svědky poměrně vyrovnaného střetnutí, skóre ale dlouho zůstávalo stejné. Utkání rozhodly dva momenty na konci první půle. Rozhodčí Jan Šíp odpískal proti domácím dvě penalty v rozmezí pouhých tří minut a hosté nezaváhali. Nejprve se v 39. minutě nemýlil Jan Schreiber a následně proměnil pokuový kop i Vitaliy Mykhaylyuk. Do kabin se tak šlo za stavu 0:3.

Hosté si výsledek pohlídali

Dalovice, které šli do druhé půle s tříbrankovým náskokem, se už pochopitelně příliš nikam nehnali a spíše čekali na chyby svého soupeře. Nakonec se hosté dočkali i čtvrté branky, v 68. minutě rozvlnil podruhé v zápase síť Vitaliy Mykhaylyuk, který upravil skóre na 0:4. Oba týmy se sice dokázali vytvořit další šance, skóre už se ale neměnilo, Dalovice si tak z Chyše odvezly tři body za vítězství 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše B
p. Prokop, zástupce Chyše B: Soupeř proti nám kopal dvě penalty, z toho jedna nebyla oprávněná. Hosté byli lepší, my jsme ale nebyli schopni proměnit naše šance.

TJ Čechie Dalovice
Trenér hostů, Petr Richtář: Přijeli jsme s cílem vyhrát, uzpůsobili jsme tomu i naši hru, kdy jsme spíše čekali na chyby domácích. Mohli jsme dát i další branky.



Sestavy


TJ Sokol Chyše B
J. Lorenc [-] - J. Velek [-] (46. P. Spurný [-] ) , S. Richtárech [-] , M. Ryk [-] , M. Mertl [-] - J. Chára [-] , M. Brejcha [-] , R. Korec [-] , L. Vojta [-] , R. Rödling [-] - T. Váňa [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - M. Grňo [-] , D. Sochor [-] (76. P. Holub [-] ) , T. Stolín [-] , J. Hegr [-] - J. Schreiber [-] , M. Bubla [-] , V. Mykhaylyuk [-] , J. Hlůžek [-] , M. Lorenz [-] - M. Stolín [-] (78. J. Sahai [-] ) -

ŽK: 63. J. Schreiber , 82. M. Grňo .
Hráči zápasu: M. Brejcha - R. Hájek .
Místo: tráva. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Šíp Jan - VANĚČEK Petr, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.