3:2
(2:0)
21. P. Hájek (vl.)
74. D. Hruška
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2020 18:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčanům a hlavně Jeslínkovi patřil v zápase s Velimí úvod a konec zápasu


Branky


4. J. Jeslínek , 40. D. Minha , 93. J. Jeslínek - 21. P. Hájek (vl.) , 74. D. Hruška
9

Klíčany - Houževnatá Velim přijela do Klíčan s jasným cílem, uhrát nějaký bod. jenže hned ve čtrvté minutě inkasovala a v prvním poločase nehrála vůbec dobře, inkasovala navíc podruhé. Po změně stran se hra změnila a hosté vyrovnali. Ze zápasu ale nakoenc odcházeli hosté poraženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velimi nevyšel start a brzy prohrávala

Hostům se nepovedl vstup do utkání. Domácí z prvního ohrožení branky vstřelili zásluhou Jeslínka první gól - 1:0. Klíčanští byli poté na koni, dominovali na míči. Velimi se naopak nedařilo, domácí branku ohrožovali jen sporadicky po střelách z větší vzdálenosti. Klíčany byly za svůj výkon odměněné ještě ve 40. minutě, když se trefil D. Minha - 2:0.

Veiim srovnala, ale v závěru rozhodl domácí Jeslínek

I po změně stran měli první šanci domácí, která byla obrovská. To udrželo hosty ve hře a nakoplo je to. Dostali se více do hry, podařilo se jim držet balon. Hostům pomohla kontaktní branka, kterou si domácí dali sami Hájkem - 2:1. V 74. minutě bylo navíc srovnáno, po faulu na Jíchu proměnil penaltu D. Hruška - 2:2. Přehopnout výsledek na stranu Velimi mohl Dudek, ale vyřešil špatně únik ze strany. Vše vypadalo, že se půjde do penalt. V 93. minutě přišel však dlouhý nákop domácích, Jeslínek využil chybu obrany a se štěstím poslal míč do sítě - 3:2.



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Věděli jsme, že mají Klíčany dobré začátky, samozřejmě jsme ve čtvrté minutě inkasovali. V první půli byli domácí nebezpečnější, ještě nastřelili tyčku a před poločasem nám dali druhý gól. Měli tam dva výborné brejkové hráče, kteří nám dělali problémy. Po změně stran se naše hra zlepšila. Podařilo se nám také vyrovnat. Měli jsme i další šance, jenomže Jícha hlavou nedal a po něm Dudek dobře nevyřešil samostatný únik ze strany. V závěru jsme po sérii chyb a nedorozumění inkasovali třetí gól. Je to škoda, protože jsme měli na to při troše štěstí, uhrát minimálně bod. Na druhou stranu musím říct, že i Klíčany měly ve druhé půli šance."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , P. Hájek [-] , M. Bureš [-] - A. Kraus [-] (95. J. Ježek [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] , D. Minha [-] - T. Krimlák [-] (74. J. Kalaš [-] ) - J. Jeslínek [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - D. Nejedlý [-] , J. Dudek [-] , R. Vocel [-] , D. Hruška [-] (85. J. Kukal [-] ) , D. Záhora [-] (74. T. Kmoch [-] ) , J. Jícha [-] , T. Michálek [-] , P. Víšek [-] (43. L. Seifert [-] ) , O. Martikán [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 28. M. Bureš , 55. T. Buldra , 63. P. Hájek , 72. T. Petříček , 90. J. Kalaš - 25. D. Hruška , 86. R. Vocel .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích