FOTO: Domažlice otočily utkání v Rakovníku, domácí trenér Pulpit byl vyloučen za urážku sudí Šulcové


Branky


13

Rakovník doma vedl nad Domažlicemi 2:0, hosté čtyřmi góly otočili utkání a domácí stihli pouze korigovat. V závěru byl domácí trenér Martin Pulpit vyloučen za urážku rozhodčí Šulcové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na dva slepené góly domácích hosté našli odpověď

Úvod zápasu patřil hostům, jejich nejznámější hráč, někdejší velký talent českého fotbalu, Egon Vůch však své dvě šance nedokázal vměstnat mezi tři tyče. Z vedení se tak radovali ve 13. minutě domácí, kdy si Michael Azilion naběhl na přetažený centr a na zadní tyči uklidil míč do sítě, 1:0. Pro Aziliona se jednalo o první start v dresu Rakovníku a hned se zapsal mazi střelce. Ve 14. minutě využil chyby v hostující obraně domácí kanonýr Jaroslav Červený a zvýšil na 2:0. Dvě branky v rychlém sledu domácí uspokojili a Domažlice se začaly dostávat více do hry. V 19. minutě snížil na 2:1 krásnou ranou do šibenice z přímého kopu Petr Mužík. Domácí měli další šance, ale jak Červený, tak Azilion nedokázali náskok svého mužstva navýšit. Toho využil k vyrovnání po přetaženém centru ve 27. minutě Martin Hrubý. Domácí se snažili vzít vedení zpět, Bleckovu technickou střelu zastavilo až břevno domažlické branky. Atraktivní první polovina tak skončila výsledkem 2:2.

Hosté dokonali obrat

Hned v úvodu druhého poločasu vybojoval Omovie, ač faulovaný, balón pro Červeného, který dokázal skórovat. Sudí Šulcová ovšem zbrkle odpískala faul na Omovieho a branka tak nemohla platit. V 55. minutě se dostal k zakončení hostující Petr Došlý a poslal hosty do vedení. Hned 57. minutě předvedli domažličtí krásnou kombinační akci, na jejímž konci uklízel Egon Vůch míč do odkryté branky, 2:4. Domácí se snažili zápas zdramatizovat. To se jim podařilo v 69. minutě, kdy se střelou z dvaceti metrů podruhé v utkání prosadil Jaroslav Červený, 3:4. Rakovník se snažil o vyrovnání, ale přes několik slibných náznaků a závarů nedokázal vstřelil vyrovnávací branku. V 86. minutě nezvládl nervově situaci trenér Rakovníku Martin Pulpit. Kouč s ligovými zkušenostmi byl vyloučen poté, co hrubě urazil sudí Šulcovou. Z jeho úst zaznělo směrem v rozhodčí: "Jdi už do p..i!"



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl - trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře prvních osm minut, kdy jsme si vytvořili dvě velké příležitosti. Egon šel sám na bránu, kdy mu Petr Mužík krásně připravil balón a druhou nedal myslím Petr Došlý. Domácí nás potrestali po chybách na naší levé straně, kdy nám zaspali obránce i záložník a během dvou minut jsme dostali dva góly. Herně jsme hráli dobře a Petr Mužík dal z trestňáku brzy gól. Dostali jsme se zpět do zápasu a do poločasu jsme byli stoprocentně lepší. Srovnali jsme a mohli jsme využít nějakou šanci a vést. Ve druhé půli jsme přidali dvě branky. Smekám klukům klobouk, že to otočili ze stavu 0:2. To bylo těžké. My teď máme špatné začátky zápasů a měli jsme to tak i v přípravě. Na to se musíme soustředit a zlepšit to.



Sestavy



TJ Jiskra Domažlice
L. Růžička [-] - J. Teršl [-] (64. M. Bauer [-] ) , F. Dvořák [-] , D. Fišer [-] , M. Hrubý [-] , M. Rychnovský [-] , D. Černý [-] (73. K. Pavlík [-] ) , D. Brabec [-] (64. D. Skopový [-] ) , E. Vůch [-] (73. R. Kropáček [-] ) , P. Mužík [-] , P. Došlý [-] (91. M. Buršík [-] )

ŽK: 31. M. Azilinon , 58. J. Červený - 39. P. Mužík , 41. D. Fišer , 82. D. Skopový , 91. M. Bauer .
Hráči zápasu: J. Červený - P. Mužík , P. Došlý .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Šulcová Lucie - SEVERÝN Vojtěch, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2020 21:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů