Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union si venku poradil s Druztovou


Branky


9

Na hřiště Druztové zavítal v sobotu 3.10. ambiciózní Union a hlavně díky dobré obraně si odvezl všechny tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější byli ze začátku domácí

Do zápasu vvstoupil lépe celek domácích. Měli pár zajímavých standardních situací, ale bez vážného zakončení. V 9. minutě se po rohovém kopu Hořánka prosadil Kalaš. Hosté se tak ujali vedení a vstřelená branka je nakopla. Svého soupeře drželi na jeho půlce a vytvářeli si šance, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. Druztová hrozila převážně z brejkových situací, které končily u pozorné obrany Unionu. Ve 36. minutě hosté udeřili opět z rohového kopu, tentokrát se hlavou trefil Adam Hořánek. To bylo z prvního poločasu všechno a oba týmy se vydaly na poločasovou poradu do kabin.

Union přidal v závěru tři góly

Do druhého poločasu hosté prostřídali a než se stihli rozkoukat, tak měli domácí stoprocentní šanci, kterou dokázal zlikvidovat dobře chytající Marek Horn. Od té doby byla hra vyrovnaná, ale hosté měli k dispozici několik možností ke střídání, zatímco domácí pouze jednu. V 59. minutě obdržel žlutou kartu kapitán domácích Linda. Union postupně prostřídal a na hřiště poslal čerstvé síly, což bylo znát. Na 3:0 zvýšil po centru Niebauer a bylo rozhodnuto. Od té doby byli na hřišti jen hosté a přidali další dvě branky. Nejprve se opět po centru trefil Pasichnyk a na 5:0 upravil Kotrč.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý (trenér): Do zápasu vstoupili lépe domácí. Měli pár standardních situací, ale bez vážného zakončení. Od 10. minuty jsme se začali dostávat do zápasu, pomohl nám první gól. Následně jsme přidali další čtyři branky a bylo hotovo. Zaslouženě jsme vyhráli a odvezli 3 body. Děkuji rozhodčím za kvalitní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
T. Würfl [-] - T. Pokladník [-] , O. Kosa [-] (72. M. Kotěšovec [-] ) , T. Linda [-] , J. Zeman [-] , V. Němeček [-] , T. Krysl [-] , P. Jirka [-] , Š. Bidzilja [-] , P. Fischer [-] , D. Roubal [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , M. Hořánek [-] , A. Hořánek [-] , P. Kutný [-] - L. Klauber [-] (46. O. Cajthaml [-] ) , J. Jindra [-] , V. Chernyshev [-] (80. Z. Chmelík [-] ) , T. Karela [-] (46. A. Pasichnyk [-] ) - D. Kalaš [-] (80. K. Kotrč [-] ) , O. Jakoubek [-] (72. R. Niebauer [-] ) -

ŽK: 59. T. Linda - 19. T. Karela , 84. Z. Chmelík .
Hráči zápasu: M. Horn , J. Jindra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - FENCL Jakub, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Ježek

Expert: Václav Klik
Tip experta: výhra hostů

Druztová je kousavý, bojovný mančaft, ale Sparta by to měla zvládnout uhrát kvalitou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů