0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodl jediným gólem Novák


Branky


9

V sobotu 3.10. na hřiště Chrástu zavítal dosud neporažený Rapid Plzeň B a očekávala se velmi vyrovnaná bitva. Rapid nakonec zvítězil jediným gólem, který vstřelil Novák...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid šel ve 20. minutě do deseti

Zápas byl podle očekávání hodně opatrný. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, nebo dokonce obdržet branku. Domácí Spartak začal velmi dobře. Prezentoval se moderním rychlým a kombinačním fotbalem. Hosté z Rapidu spíše vyčkávali na to, co s nimi má Chrást v úmyslu. Při jednom velkém závaru ve vápně dostali hosté balón do sítě, ale hlavní rozhodčí se rozhodl branku neuznat. To se hráčům Rapidu vůbec nelíbilo a byli s verdiktem nespokojeni. Trest přišel, když se neudržel Ondřej Faist a nechal se během dvou minut vykartovat. Rapid tak hrál od 20. minuty v deseti. Pro hosty bylo důležité přežít poločas za nerozhodnutého stavu, což se jim nakonec povedlo.

Jediným gólem rozhodl Novák

Po návratu z kabin byl na hřišti hráči domácích, kteří byli připraveni oslabeného soupeře překombinovat a zápas rozhodnout a hráči hostů, kteří byli motivováni k vítězství i v oslabení. Zápas měl podobný průběh jako od 20. minuty, kdy došlo k vyloučení hráče Rapidu. Chrást se snažil dát první branku, protože bylo jasné, že kdo dá první gól tak zvítězí. To se jim nedařilo a tak přišel trest. V 65. minutě se skvělou střelou ze střední vzdálenosti trefil Miroslav Novák a rozhodl tak o dalším vítězství Rapidu.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla (trenér): Zápas s Rapidem byl velmi vyrovnaný. Bylo to o tom, kdo dá první gól, tak z vítězí. Bohužel to tentokrát byli hosté. Škoda jen, že jsme nebyli v plné sestavě.

SK Rapid Plzeň B
Petr Kovářík (kapitán): Čekal nás zápas, který konečně prověřil naši momentální týmovou sílu. Nikdo nechtěl udělat chybu, po závaru ve vápně a neuznaném gólu jsme šli do deseti. Vyloučení nás semklo a ukázali jsme, že jako tým fungujeme skvěle. V 65. minutě trefil naše vítězství Novák.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Bórik [-] (46. M. Štembera [-] ) , V. Černý [-] (56. P. Bruj [-] ) , L. Zelinka [-] , J. Špánek [-] , M. Chládek [-] , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] , A. Brýla [-] , T. Doležal [-] , R. Pour [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - L. Holý [-] (77. M. Boháč [-] ) , P. Nový [-] , J. Holík [-] (85. D. Bezděk [-] ) , P. Kovářík [-] , S. Kaše [-] , O. Faist [-] , M. Novák [-] , O. Baroch [-] (72. J. Jelínek [-] ) , M. Klimeš [-] (85. M. Peroutka [-] ) , J. Řežáb [-]

ŽK: 48. J. Špánek , 79. J. Vitouš , 88. T. Doležal - 19. O. Faist , 43. S. Kaše , 90. M. Boháč . ČK: 20. O. Faist .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: ULRYCH Jan - SMOLA Lukáš, PATÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Ježek

Expert: Václav Klik
Tip experta: výhra domácích

Asi šlágr kola. Rapid sice vede suverénně tabulku, ale hrál se samými slabými soupeři. Myslím si, ze dnes narazí a poprvé odjede bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů