3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj byl k vidění v Chotíkově


Branky


5. D. Červený (vl.) , 36. P. Kolesa , 57. P. Kolesa - 3. T. Beránek , 75. J. Rucký
12

Do Chotíkova přijelo Hradiště. Chotíkov byl před zápasem pořád bez bodu, zatímco hosté z Hradiště měli dva. Očekávala se tedy vyrovnaná bitva...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začalo se z ostra

Ačkoliv se čekal od obou týmů opatrnější začátek, tak první gól padnul už ve 3. minutě. Postaral se o něj hráč hostů Tomáš Beránek. Po možná překvapivém rychlém gólu přišlo ještě rychlejší vyrovnání. V 5. minutě si balón do vlastní sítě srazil Červený. Stav byl 1:1 a začínalo se od znova, takže si oba týmy dávaly pozor hlavně na nevynucené chyby v obraně. V prvním poločase museli hosté dvakrát střídat kvůli zranění. Ze hřiště museli oba z dvojice Beránků a nahradili Krušina a Rucký. Ve 36. minutě se domácí dostali do vedení zásluhou Petra Kolesy. Do kabin tak šli lépe rozpoloženi chotíkovští borci, kteří měli náskok jednoho gólu.

Výhru domácím vystřelil Kolesa

V prvním poločase byli o chlup lepším týmem domácí, ale ve druhé půli se začala hra opět vyrovnávat. Byli to ale opět domácí, kterým se podařilo vstřelit branku. Konkrétně to byl Kolesa v 57. minutě, který zaznamenal druhou trefu v utkání. Hosté to ještě nezabalili a snažili se o vyrovnání zápasu. Snížení přišlo v 75. minutě, kdy dal gól střídající Rucký. Hosté cítili šanci na vyrovnání a domácí se křečovitě bránili, aby nedošlo k inkasované brance. Ukázkou toho jsou 2 žluté karty z 90. minuty, kdy už se Chotíkov snažil hru co nejvíce přerušovat. Chotíkov si tak doma vybojoval první body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler (hrající trenér): Opět jsme inkasovali jako první, po obdrženém gólu jsme převzali otěže zápasu. V první půli jsme mohli dát klidně 4 a více gólu, ale naše bolest proměňování šanci se opět ukázala. V druhé půli jsme přidali 3 gól. Hosté korigovali na rozdíl jedné branky. A dohrávali jsme s velkou křeči, aby jsme udrželi výhru.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Dan Štěrba (trenér): Zápas ani nejde komentovat, jsme tragický a jestli nezačneme plnit co si řekneme, tak budeme mít v přeboru velké problémy. Ve druhé minutě vedeme a místo, aby jsme soupeře dorazili, tak si dáme vlastní gól. Domácí si díky bojovnosti vítězství zasloužili.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
P. Čech [-] - A. Cirok [-] , P. Malata [-] (68. J. Kellner [-] ) , P. Kolesa [-] (61. O. Würtherle [-] ) , L. Kaprál [-] , J. Kastl [-] , M. Lopata [-] (89. P. Oulík [-] ) , M. Rubricius [-] , P. Černý [-] , J. Pechler [-] , D. Soukup [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - V. Pikhart [-] , M. Blumentritt [-] , D. Červený [-] (46. M. Valeček [-] ) , J. Ženíšek [-] - M. Beránek [-] (34. V. Krušina [-] ) , P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , M. Furár [-] - T. Beránek [-] (24. J. Rucký [-] ) , H. Vladimír [-] -

ŽK: 90. J. Kellner , 90. O. Würtherle - 34. J. Rucký .
Hráči zápasu: A. Cirok .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Martin Hořánek
Tip experta: výhra domácích

výhra Chotíkov, domácí jsou zatím bez bodu, ale doma určitě zaberou a první body získají.

Tip: výhra hostů