3:4p.
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Druztové rozhodovaly penalty


Branky


34. D. Roubal , 38. P. Hucl , 44. J. Šlauf - 55. M. Müller , 60. M. Chvojka , 77. M. Chvojka
12

Do Druztové zavítalo béčko Černic a byl k vidění zajímavý obrat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Prvních 30 minut patřilo týmu Černic. Hrálo se převážně na polovině domácích. Hosté však neproměnili ani ty nejvyloženější šance, takže to byla Druztová, která se ujala vedení. Ve 34. minutě se trefil devatenáctiletý Roubal. O čtyři minuty později, tedy ve 38. minutě zvyšoval už na 2:0 Petr Hucl. A aby toho nebylo málo tak ve 44. minutě skóroval Jan Šlauf. Obrana Černic tak inkasovala třikrát po hrubých chybách, i když začátek v jejich podání nevypadal vůbec špatně.

Hosté skóre srovnali

V kabině Černic muselo být hodně dusno, což je nejspíše vyburcovalo k lepšímu výkonu. Na hřiště okamžitě nastoupil Marek Müller, který se v základní sestavě neobjevil kvůli pozdnímu příjezdu na zápas. Místo mu uvolnil Engl. Byl to právě zmiňovaný Müller, který gólem z 55. minuty zavelel k vyrovnání hostů. V 60. minutě to bylo už pouze o jedinou branku, protože na 3:2 snižoval Michal Chvojka. Ten samý hráč vyrovnal v 77. minutě na konečných 3:3. Černice byly rozjeté a sahaly i po vítězství, toho se nakonec dočkali až v penaltovém rozstřelu. Zápas měl naprosto všechno, dramatický závěr, penaltový rozstřel a dva úplně odlišné poločasy.

Bod navíc berou hosté



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): Prvních 30 minut jsme hráli na polovině soupeře. Opět jsme neproměnili několik šancí. Po půlhodině hry naše nově složená obrana udělala několik velmi hrubých chyb a do půle jsme třikrát inkasovali. Ve druhé půli jsme se prezentovali úplně jiným projevem a nakonec zvítězili na penalty.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
T. Würfl [-] - O. Kosa [-] (46. L. Denk [-] ) , T. Linda [-] , J. Hauptmann [-] (77. L. Motyčák [-] ) , T. Krysl [-] (60. P. Musil [-] ) , P. Hucl [-] (46. J. Zeman [-] ) , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , D. Roubal [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - K. Kuncl [-] , M. Chvojka [-] , M. Kozák [-] (55. M. Albl [-] ) , P. Mastný [-] , Z. Hacker [-] , J. Nedvěd [-] , T. Engl [-] (46. M. Müller [-] ) , J. Pipaš [-] , J. Miletínský [-] , L. Táborský [-]

ŽK: 77. P. Mastný , 82. J. Miletínský , 85. J. Nedvěd .
Hráči zápasu: M. Müller .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - NAVARA Jaroslav (N), ŠVANTNER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Martin Hořánek
Tip experta: remíza

Remíza, výhra Černice na penalty - další vyrovnaný zápas, hosté budou mít víc štěstí v rozstřelu.

Tip: remíza