5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o první místo jasně ovládl Rapid


Branky


5. S. Kaše , 70. M. Novák , 74. J. Řežáb , 81. K. Veber , 89. K. Veber
15

V areálu Lopatárny se střetly dva dosud neporažené týmy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dal jediný gól Kaše

Zápas byl plný očekávání. Lépe začal domácí Rapid, který si hned v úvodu vytvořil šanci, kterou dokázal po samostatném úniku proměnit Kaše. Hra byla v první půli vyrovnaná, dobré akce byli vidět na obou stranách. Také bylo k vidění hodně nepřesností a ztrát. Kvůli tomu si ani jeden z týmů nedokázal vypracovat stoprocentní gólovou příležitost. V prvním poločase už tedy další gól nepadl a do šaten tak šli lépe naladěni hráči domácích, kteří vedli 1:0 gólem z 5. minuty. 

Rapid v posledních dvaceti minutách přidal čtyři góly

Začátek druhého poločasu byl otevřenější. Domácí se snažili navýšit náskok a hosté se pokoušeli o vyrovnání. Bylo tedy jen otázkou času, kdy padnou další góly. Klíčový moment přišel kolem 60. minuty, kdy hráč hostí Hanzlíček běžel sám na bránu, ale nedokázal prostřelit gólmana. O pár minut poté proměnil svoji šanci Novák. To tým Litic položilo a o čtyři minuty později zvyšoval po zmatku v pokutovém území Řežáb a bylo rozhodnuto. Rapid nepřestal svého soupeře tlačit a dvěma góly v poslední desetiminutovce ukončil zápas střídající Veber. Rapid na tom byl lépe co se týče kondice a to se v závěru zápasu potvrdilo, když hosté z Litic postupně odpadli. 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Petr Kovářík (kapitán): Hned v úvodu jsme se ujali vedení. Bylo pro nás důležité, že jsme dokázali do poločasu neinkasovat. O zápase rozhodla poslední dvacetiminutovka, kdy jsme dokázali vstřelit 4 góly. Zůstáváme tak v čele tabulky a budeme se snažit natáhnout vítěznou šňůru na co nejvíce zápasů.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek (hrající trenér): Do zápasu vstoupili lépe domácí a ujali se vedení, poté jsme hru vyrovnali a do 70.minuty byl zápas otevřený. Bohužel za stavu 1:0 Hanzlíček šel sám na bránu a nedal, záhy jsme dostali druhý gól a domácí i díky početné mladé lavičce zápas ovládli a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - P. Nový [-] , J. Holík [-] (75. M. Klimeš [-] ) , M. Boháč [-] (57. K. Veber [-] ) , P. Kovářík [-] , S. Kaše [-] , J. Jelínek [-] (71. L. Holý [-] ) , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] (57. J. Havelka [-] ) , M. Milota [-] (57. D. Tauš [-] ) , J. Řežáb [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - M. Forman [-] , T. Voves [-] , O. Kollros [-] (75. P. Jareš [-] ) , V. Liška [-] , P. Vacek [-] , A. Hanzlíček [-] , L. Fořt [-] (82. J. Knotek [-] ) , D. Blovský [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 78. J. Havelka , 90. K. Veber - 50. O. Kollros , 56. P. Vacek .
Hráči zápasu: S. Kaše - J. Tihlařík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - MYTISKA Leoš, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Dan Štěrba
Tip experta: výhra domácích

S oběma jsme už hráli a Rapid byl podstatně lepší, jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích