1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V 90 minutách gól nepadl


Branky


16

V rámci 4. kola zavítala Letná do Hradiště. Domácí si připsali první dva body do tabulky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během první půle musel střídat kapitán domácích Pytlík

Do Hradiště, které už muselo bodovat přijela plzeňská Letná s částečně dorosteneckým týmem. Začátek zápasu nabídl šance na obou stranách. Hra se odehrávala spíše uprostřed hřiště s velkým množstvím soubojů. Ve 31. minutě musel ze hřiště kapitán domácích Pytlík, z důvodu zranění. Více toho k vidění v prvním dějství nebylo. Skóre tedy zůstalo přes mírnou převahu domácích 0:0.

Ve druhé půli se pro změnu zranil kapitán hostů Žák

Hned na úvod druhého poločasu musel ze hřiště vinou zranění odstoupit i kapitán hostů Žák a na hřiště se dostal teprve čtrnáctiletý Skalský. Taktika Letné byla ve druhé půli jasná. Hlavně nedostat gól za žádnou cenu, protože jinak běhaví dorostenci už měli po svém zápase a začínali jim docházet síly. To bylo na hře znát a domácí postupně dostávali svého soupeře pod tlak. Ke konci zápasu si domácí vypracovali tři stoprocentní gólové šance, ale ani jedna z nich neskončila v síti a to především díky brankáři hostů Fryšovi. V  základní hrací době tedy nepadl ani jeden gól a diváci se mohli těšit na penaltový rozstřel, ve kterém oba týmy bojovali o jeden bodík navíc.

Rozstřel vyšel lépe domácím

Penaltový rozstřel, to už je loterie, která tentokrát dopadla lépe pro domácí a ti slaví první body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Dan Štěrba (trenér): Zápas byl plně v naší režii, ale balón bychom nedostali do sítě ani do rána .Nakonec jsme vybojovali alespoň bod navíc při penaltách. Za naše první body do tabulky jsem rád.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák (kapitán): Zápas v hradišti je vždycky specifický tím, že hřiště je z kopce. My jsme přijeli s částečně dorosteneckým kádrem, protože nucené absence nás k tomu donutili. Po 90 minutách skončil zápas 0:0 a na penalty byli úspěšnější domácí.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - M. Blumentritt [-] (65. J. Ženíšek [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] (31. D. Červený [-] ) - M. Beránek [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Krušina [-] , M. Furár [-] - H. Vladimír [-] (31. P. Kočí [-] ) , T. Beránek [-] - M. Valeček [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] , M. Rampa [-] , T. Borkovec [-] , D. Tureček [-] (18. D. Krejčíř [-] ) , S. Žák [-] (46. V. Skalský [-] ) , S. Samopadnyi [-] , J. Vričan [-] (62. J. Metal [-] ) , M. Šampalík [-] , J. Diviš [-] , D. Máj [-]

ŽK: 54. J. Němeček ml. , 57. P. Kočí - 70. M. Šampalík , 85. J. Metal .
Hráči zápasu: V. Krušina - R. Fryš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nešpor Petr - FENCL Jakub, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2020 08:46
Pokud nastoupil čtrnáctiletý mladík,čili žák,za muže,pak by to hypoteticky měl být neoprávněný start.Je otázka - a z článku to zřejmé není - zda onen mladík nastoupil sám na sebe či na někoho jiného.Pokud hrál sám na sebe,je to vina jak rozhodčího,že si nezkontroloval hráče(ale ono se to většinou nekontroluje,jaký jsou hráči ročník...),tak hostů,že tam toho hráče napsali a v neposlední řadě nechápu,když máme on-line zápisy,že to vůbec systém umožní,aby nastoupil žák za muže.Předpokládám,že i v tomto případě by to měl být důvod ke kontumaci ( i když z fotbalového hlediska to moc smysl nedává ).No,a pokud nastoupil na někoho jiného,je to jasné.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Ježek

Expert: Dan Štěrba
Tip experta: výhra domácích

Vítězství domácích, už musíme bodovat a klukům věřím, že to zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích