2:1
(1:0)
80. P. Švajcr (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union se díky výhře nad Chrástem posunul na druhé místo


Branky


44. P. Kutný , 58. D. Kalaš - 80. P. Švajcr (p.)
15

Union přivítal na svém hřišti Chrást a čekal se kvalitní zápas, což bylo potvrzeno...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přímo z rohu se trefil Kutný

Od začátku zápasu se hrál z obou stran dobrý fotbal a bylo jasné, že budou rozhodovat maličkosti. Ve 36. minutě musel střídat domácí Schveinert a místo něj nastoupil Pasichnyk. Ve 44. minutě se domácí ujali vedení. K rohovému kopu se postavil Petr Kutný a balón zakroutil přímo do branky, brankář hostí na přední tyči nedokázal míč vytáhnout a částečně si ho sám srazil do sítě. Branka však byla připsána zmiňovanému Kutnému. Do šaten tak šli za stavu 1:0 lépe naladěni domácí.

V závěru zápasu snižoval z penalty Švajcr

Po přibližně deseti minutách hry nacentroval z pravé strany Rojík, před brankou svedl důležitý souboj Jakoubek a balón se díky němu dostal až ke Kalašovi, který ho šťastně dopravil zády do branky. Domácí se tak v 58. minutě dostali do dvoubrankového vedení. V 80. minutě byla nařízena penalta proti domácím, kterou proměnil hostující Švajcr. Union už posledních 10 minut bránil výsledek a doma uhájil všechny tři body. Kdo se na zápas přišel podívat, tak určitě nelituje, protože se hrálo ve velké kvalitě a ve vysokém tempu. Tomu pomohl i dobrý výkon trojice rozhodčích.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí týmu): Zápas byl vyrovnaný, vypracovali jsme si ale o něco víc šancí než soupeř a chvilku před přestávkou šli zaslouženě do vedení. Ve druhém poločase šancí ubylo, dali jsme druhý gól, ale věděli jsme, že vyhráno ještě určitě nemáme. Prostřídali jsme, aby si zahráli všichni, přišla penalta, z níž hosté snížili, takže posledních deset minut jsme už jen bránili výsledek. Byl to boj, pro nás nakonec vítězný, vzhledem k počtu šancí asi zaslouženě. Chrást byl zatím v této sezóně nejlepší soupeř, kvalitě zápasu přispěl i dobrý rozhodčí.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla (trenér): Dnešní zápas s Unionem byl velmi kvalitní a rychlý, domácí měli více toho fotbalového štěstí jeden gól jsme si dali skoro vlastní a druhý nám dal soupeř zády. Musím všechny hráče pochválit za bojovnost.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , M. Hořánek [-] , K. Kotrč [-] , J. Jindra [-] - T. Karela [-] (74. R. Niebauer [-] ) , R. Schveinert [-] (36. A. Pasichnyk [-] ) , V. Chernyshev [-] , P. Kutný [-] - D. Kalaš [-] (74. O. Cajthaml [-] ) , O. Jakoubek [-] (63. L. Klauber [-] ) -

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - V. Černý [-] , J. Vitouš [-] (87. M. Bórik [-] ) , P. Švajcr [-] , M. Brýla [-] , A. Brýla [-] , T. Doležal [-] , T. Rada [-] (66. P. Bruj [-] ) , R. Pour [-] , D. Tupý [-] , M. Matys [-] (74. J. Šuster [-] )

ŽK: 72. D. Kalaš , 75. L. Klauber , 83. M. Hořánek - 32. R. Pour , 54. T. Rada , 90. A. Brýla .
Hráči zápasu: M. Hořánek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MYTISKA Leoš - SMOLA Lukáš, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Dan Štěrba
Tip experta: výhra domácích

Hodně vyrovnaný zápas, ale myslím, že zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích