0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek vypadá jednoznačně, ale hra byla vyrovnaná


Branky


15

Domácí Chotíkov měl v zápase smůlu. Jeho hráči třikrát trefili tyč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvěma góly odstartoval zápas Kalaš

Poměrně brzy se hosté ujali vedení. V 8. minutě si na dlouhý nákop po pravé straně naběhl Kutný, nacentroval před branku a Kalaš z první sice slabě, ale přesně trefil k tyči, gólman domácích na míč nedosáhl. Hned v zápětí o jednu minutu později podobná situace, jen po druhé straně. Hornův přesný výkop doběhl Kutný, těsně před gólmanem posunul do vápna na Kalaše a ten zakončil do soupeřovy prázdné branky. Ve 13 minutě našel Martin Hořánek na zadní tyči svého bratra Adama a ten se hlavou nemýlil, 0:3. Po faulu Adama Hořánka ve vápně byl nařízen pokutový kop pro domácí. Ti však balón nastřelili jen do tyče a od ní se odrazil Hornovi přímo do náruče. 

 

 

 

Druhý poločas gól nenabídl

Ve druhé půli přidali hosté ještě jeden gól, ale rozhodčí ho neuznali kvůli ofsajdu. Nicméně pas za obranu na Kutného byl ukázkový, ale byla při něm porušena pravidla hry. Jinak ve druhé půli se toho víc neudálo. Mladý rozhodčí Jan Kraus musel ze své kapsy tasit sedm žlutých karet. Ve druhém poločase hosté ještě dvakrát trefili tyčku. Chotíkovští hráči a fanoušci museli být po zápase hodně frustrováni, protože šancí na gól měli přinejmenším stejně jako hosté, ale i takový fotbal bývá.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí týmu): Trenér kluky nabádal k aktivnímu začátku a ten se nám povedl, stejně jako minulý týden - tři rychlé góly a zdálo se, že to bude další pohodový zápas. Ale nebyl. Nesvědčilo nám malé hřiště, hráli jsme špatně, navíc nám rozhočí téměř každý kontakt pískal jako faul, takže jsme byli podráždění a posbírali několik celkem zbytečných karet. Ale stálo při nás štěstí, domácí trefili třikrát tyč, jednou dokonce z penalty, selhali i v dalších šancích. Vyhráli jsme, ale že by to bylo zaslouženě, to se určitě říct nedá. Chotíkov hrál dobře, jen měl smůlu.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - F. Vraštil [-] , D. Vacek [-] , J. Kastl [-] (83. P. Oulík [-] ) , P. Martinovský [-] , A. Cirok [-] , D. Smutný [-] (66. P. Kolesa [-] ) , M. Hauer [-] , J. Pechler [-] , L. Kaprál [-] , M. Rubáš [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - M. Seidl [-] , A. Hořánek [-] , J. Jindra [-] , T. Rojík [-] - A. Pasichnyk [-] , M. Hořánek [-] (86. Z. Chmelík [-] ) , V. Chernyshev [-] (58. L. Klauber [-] ) , O. Jakoubek [-] (46. T. Karela [-] ) - P. Kutný [-] (83. O. Cajthaml [-] ) , D. Kalaš [-] (46. K. Kotrč [-] ) -

ŽK: 50. D. Smutný - 34. D. Kalaš , 49. K. Kotrč , 50. V. Chernyshev , 69. M. Seidl , 74. P. Kutný , 83. T. Karela .
Hráči zápasu: M. Seidl , P. Kutný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kraus Jan - LEVÝ Vítek, POUR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Vojtěch Syrovátko
Tip experta: výhra hostů

Ve 2. kole si Union s chutí zastřílel. Očekávám, že si poradí i v Chotíkově.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů