Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březovské "béčko" si poradilo s nováčkem soutěže Loktem


0

Olympie Březová "B" přivítala na svém hřišti v rámci úvodního dějství I. A třídy tým FK Loket, tedy nováčka soutěže. Ten se nepředvedl ve vůbec špatném světle, ale na zkušené hráče Březové přeci jen nestačil. Březová tak zvítězila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březové vyšel velmi dobře první poločas. Již v 9. minutě utkání rozvlnil síť za zády Michala Kolesnáče Michal Slabyhoudek, který tak otevřel stav zápasu. Po úvodní brance si obě mužstva vytvořila několik příletižostí, ale až ta v 34. minutě z kopačky Michala Čuchraně změnila stav na výsledkové tabuly. Březová se zásluhou jeho trefy dostala do dvoubrankového trháku, který navíc o dalších šest minut vzrostl na tříbrankový. O gól se i v tomto případě postaral útočník Olympie Michal Čuchraň. Do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí. 

Druhý poločas byl více vyrovnaný i vzhledem k tomu, že si Březová hlídala svůj tříbrankový náskok. O ten přišla až v samotném závěru utkání. To se trefil totiž Robert Faber, který tak zkorigoval stav zápasu na konečných 3:1 pro domácí Olympii. 



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - J. Machálek [-] , M. Kaciašvili [-] (70. S. Hradský [-] ) , P. Pivarči [-] (46. R. Bendík [-] ) , V. Träger [-] - D. Šarišský [-] (46. R. Drozd [-] ) , P. Peterka [-] (87. M. Peterka [-] ) , J. Hořejší [-] (62. J. Kurčenko [-] ) , M. Slabyhoudek [-] - M. Čuchraň [-] , M. Tišl [-] -

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - J. Polák [-] , Š. Mosler [-] , M. Čáp [-] , Z. Truhlář [-] - D. Nguyen Hoang [-] , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] (46. D. Vysekal [-] ) - L. Pražák [-] , R. Faber [-] - J. Onyedikachi [-]

ŽK: 52. L. Pražák , 67. R. Faber .
Místo: tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - CHRÁSTECKÝ František, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.