Křižanov si zastřílel ve Štěpánově


Branky


31

Křižanov si zastřílel ve Štěpánově a nastřílel mu sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Patrik Bajer vstřelil hattrick

Do Štěpánova přijel Křižanov, který chtěl potvrdit postavení v tabulce a domácí, kteří chtěli zase v tabulce poskočit směrem vzhůru.   Hosté se do domácích zakousli hned od začátku utkání. Hned v 1.minutě měl šanci Lukáš Liška, ale meruna byla o chlup delší. V 8.minutě našel Liška pasem za obranu Škorpíka, který si obhodil golmana a skóroval do prázdné branky. V 16.minutě kapitán Uhlíř vypíchl na půlce balon Kutnykovi a poslal do sóla Patrika Bajera, který se tváří v tvář brankáři nemýlil. Hned ve 20.minutě si Škorpík narazil míč s Petrem, který poslal do vápna přizemní centr, který poklidil kanonýr Patrik Bajer a bylo to 3:0. Poté hosté přestali hrát a Štěpánov toho využil snížením Ludvíka, nedůraz při odvrácení rohového kopu a pár neštastných odrazů. Poté Křižanov opět zapnul na plné obrátky, v 35.minutě po samostatném nájezdu uzavřel Patrik Bajer hattrick, v 37.minutě z přímého kopu Lukáš Liška, nádherně do šibenice. A v 42.minutě David Fendrych po akci z levé lajny dokončil poločasovou demolici na 1:6.

Druhá půle se jen dohrávala

Do druhé půle vstoupil Křižanov stejně jako zakončil první. V 50.minutě dostal Škorpík míč za obranu a postupoval sám na gólmana, byl zastaven nedovoleně a z následného přímého volného kopu Fendrych nádherně vymetl šibenici. Poté došlo k prostřídání hostující sestavy a utkání se více méně dohrávalo. Domácí ještě Ludvíkem kosmeticky upravili skóre na konečných 2:7. Domácí příští kolo jedou do Jívoví a Křižanov přivítá na domácím hřišti Bory, kde se bude hrát o vedení v Okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek:

SK FC Křižanov
Martin Petr: Chtěli jsme na Štěpánov nastoupit a nejlépe rozhodnout v prvním poločase, což se podařilo. Poté došlo k prostřídání hráčů, kteří hráli také dobře, ale bohužel neproměňovali své šance. Teď musíme kvalitně potrénovat a příští týden nás čeká derby s Borama, které chceme také vyhrát a upevnit si 1.místo.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
M. Ondráček [-] (46. R. Irsenský [-] ) - R. Jílek [-] (23. M. Mokrý [-] ) , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , L. Šíma [-] , M. Vašek [-] , A. Janeček [-] , J. Kintr [-] , R. Danzinger [-] , R. Sabadashka [-] , M. Ostrovskyi [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - P. Kaštan [-] , J. Milota [-] (75. R. Navrátil [-] ) , D. Fendrych [10.0] , P. Bajer [-] (58. D. Bajer [-] ) , M. Škorpík [-] (69. L. Anděl [-] ) , L. Liška [-] , M. Petr [-] (58. M. Procházka [-] ) , D. Uhlíř [-] (75. J. Uhlíř [-] ) , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-]

ŽK: 48. L. Šíma , 67. J. Ludvík - 67. L. Halámek , 74. J. Milota , 81. R. Navrátil .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - DVOŘÁK Miloš, JÍLEK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 9. 2020 11:31
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Křižanov vede tabulku a ve Štěpánově naváže na sérii výher a vyhraje 3:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů