4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov slaví první podzimní výhru


Branky


7. P. Jirka , 17. R. Pokorný , 65. R. Pokorný , 89. L. Kabelka (p.)
12

Fotbalisté Opatova dokázali v zápase posledních dvou týmů zvítězit nad Kouty B snadno 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Opatov přivítal na svém hřišti rezervní tým z Koutů. Utkaly se proti sobě dva poslední týmy tabulky, kterým se vůbec nedaří. Obzvlášť Opatov nečekaně uzavírá dno tabulky. Na vině předloňského účastníka Okresního přeboru je postupná obrana, která inkasoval v šesti zápasech 32 branek. Navíc Opatov ještě nezískal ani bod. Také Kouty si ale nemohu příliš vyskakovat, když dokázaly zvítězit jen s Třebenicemi. V loňské nedohrané sezóně prohrály Kouty na svém hřišti zcela jednoznačně 8:1, takže měly svému soupeři rozhodně co vracet. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vyšel mnohem lépe domácím borcům, které poslal do vedení v 7. minutě Petr Jirka - 1:0. Domácí nadále určovali taktovku zápasu a hosty k vážnější akcím nepustili. Samotný Opatov dokázal ještě jednou skórovat, když se dokázal prosadit v 17. minutě Radek Pokorný a poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Zápas se tak vyvíjel ze strany domácích dobře a měli tak našlápnuto k první výhře. 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli domácí tým hrál pozorně a navíc přidal další branky. Nejprve v 65. minutě přidal druhou branku v zápase Radek Pokorný a v 89. minutě dokázal proměnit pokutový kop Ladislav Kabelka, čímž získal Opatov první tři body v soutěži - 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Konečně jsme dokázali předvést kvalitní výkon, který vedl k naší první výhře. Obzvlášť nás těší, že jsme v zápase neinkasovali ani jednu branku.




Sestavy


FK Opatov
M. Kružík [-] - J. Horáček [-] , M. Kravka [-] , A. Konečný [-] , M. Šaroun [-] (67. V. Eliáš [-] ) , P. Jirka [-] (64. L. Kabelka [-] ) , E. Driml [-] (70. F. Šinkovský [-] ) , R. Pokorný [-] (78. M. Solař [-] ) , R. Novotný [-] (76. R. Kabelka [-] ) , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-]

SK Kouty B
I. Kourek [-] - R. Komínek [-] , V. Navrátil [-] , A. Dočekal [-] , A. Vrtal [-] , M. Nováček [-] , J. Koděra [-] (61. R. Nováček [-] ) , F. Neuman [-] (74. M. Smejkal [-] ) , Z. Nováček [-] , M. Novotný [-] , P. Dočekal [-]

ŽK: 42. R. Novotný , 81. M. Kravka - 53. J. Koděra , 87. V. Navrátil .
Hráči zápasu: R. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - FORTELNÝ Jaromír (N), ZIMOLA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Volím výhru domácích. Budějovice na domácím hřišti body příliš neztrácí a v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů