4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma nezaváhaly


Branky


10

V souboji dvou rezervních týmů jasně zvítězily Moravské Budějovice ad Kouty 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

První vítězství v sezoně mohla v sobotu oslavit domácí rezerva. První šanci zápasu však měly hostující Kouty. Stejskal však v samostatném úniku přestřelil. Ve 23. minutě uvolnil střídající Pavel Stark ve vápně Libora Stehlíka, ovšem ten sám před brankářem neproměnil. O tři minuty později se Libor Stehlík zjevil před brankářem znovu, ale opět se mu nepodařilo skórovat. Ve 29. minutě přišla poslední šance zápasu hostujících, dlouhý nákop vyklouzl Tomášovi Kyzlinkovi z rukaci a na brankové čáře musel odkopávat Jan Benda. O pět minut později nádherně nacentroval Josef Povolný od postranní čáry přímo na nohu Zdeňka Škody, ani on ale po špatném zpracování neskóroval. Ve čtyřicáté třetí minutě se konečně trefil Libor Stehlík, který mířil přesně k přední tyči - 1:0. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas se už hrál pouze a jen na branku hostí. V 51. minutě uvolnil Libor Stehlík na pravé straně Zdeňka Škodu a ten navýšil vedení na 2:0. V  63. minutě po bleskové akci po ose Mirek Buďa, Libor Stehlík, Zdeněk Škoda se trefil poslední jmenovaný do prázdné branky - 2:0. Velkou měrou tomu také přispěl Josef Povolný, který na přední tyči pustil míč úmyslně mezi nohama. V 70. minutě se branky dočkal i Josef Povolný. Jeho aktivitu v dnešním zápase potvrdil po zachycení zakončení střídajícího dorostence Ondřeje Fedry, které mířilo mimo, a následné stahovačce hostujícímu brankáři - 4:0. Další branky se již domácím hráčům, i přes velké množství šancí, přidat nepodařilo. Smůlu na kopačkách měl převážně Libor Stehlík. V 84. minutě vzal na své půlce míč, udělal kličku i brankáři ale před odkrytou brankou z úhlu trefil pouze tyč. Jeho další úniky již řešil raději přihrávkami, ovšem ani ty nenašly svého adresáta. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: V dnešním zápase se nám podařilo vše. Získali jsme tři body, vstřelili pár branek a vzadu jme neinkasovali. Doufejme, že to tak bude nadále pokračovat.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
T. Kyzlink [-] - J. Povolný [-] , O. Nedvědický [-] (21. P. Stark [-] ) , L. Stehlík [-] , L. Sláma [-] (46. P. Benda [-] ) , M. Premar [-] , Z. Škoda [-] , J. Benda [-] , J. Dostál [-] , M. Buďa [-] , M. Šabatka [-]

SK Kouty B
I. Kourek [-] - P. Dočekal [-] (63. M. Mašek [-] ) , Z. Nováček [-] , M. Nováček [-] , F. Neuman [-] - Š. Janíček [-] (56. A. Dočekal [-] ) , R. Komínek [-] , P. Zhoř [-] , J. Koděra [-] - D. Stejskal [-] , M. Myška [-] (76. F. Neuman [-] ) -

Hráči zápasu: Z. Škoda , J. Povolný .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: OŠMERA František - SVOBODA Marek, KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Viděl bych to na výhru Moravských Budějovic Už jsou znovu ve 3.tride zabydlený a teď to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zápas dvou týmů, které jsou po 2 zápasech bez bodu. V tomto utkání budu věřit rezervě Budějovic, která je doma velice silným soupeřem.

Tip: výhra domácích