4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice slaví první výhru


Branky


5. R. Valsa , 18. V. Němec (p.) , 45. R. Strašák , 85. V. Němec - 41. M. Šaroun
10

Rezervní tým z Rapotic se dočkal v zápase s Opatovem prvních bodů za výhru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V Rapoticích se utkaly dva tým, kterým se shodně nevyvedly první dva zápasy, v nichž oba celky prohrály. Navíc rapotičtí inkasovali hned dvanáct branek. Hosté z Opatova začali utkání v deseti lidech, čehož domácí dokázali využít a už v 5. minutě se po rychlé kombinační akci trefil Radek Valsa. Během prvních patnácti minut měli domácí několik možností na navýšení skóre, ale ani Němec či Valsa nebyli v zakončení úspěšní. Po doplnění na jedenáct hráčů Opatov hru vyrovnal a snažil se domácí ohrozit z protiútoků. Nakonec se ale přeci jen radovaly domácí, když Němec proměnil penaltu za faul na svou osobu. Opatov v závěru první půle využil zaváhání domácí obrany a kontaktním "šatňákem" snížil na 2:1, ale radost ze vstřelené branky nevydržela hostům dlouho. Ve vápně se nejlépe zorientoval Radim Strašák a přesným zakončením vrátil domácím dvoubrankové vedení. 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli byla hra často rozkouskovaná množstvím drobných faulů a nepřesností. Ubylo šancí, přibylo více osobních soubojů a hrálo se spíše ve středu hřiště. Domácí nepouštěli Opatov do nějakých větších šancí a naopak sami v závěru po brejkové situaci přidali z kopačky Němce čtvrtou branku. Rapotice dokázaly zareagovat na špatný vstup do soutěže a v důležitém utkání zaslouženě zvítězily. Naopak Opatov po nepřesvědčivém výkonu na první body stále čeká. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Laš Tomáš, vedoucí mužstva: Benfika po dvou debaklech nutně potřebovala zvítězit. Díky dobrému vstupu do utkání a proměněným šancím v první půli se nám to podařilo. Ve druhé půli jsme kontrolovali hru a nepřipustili žádné drama. Naše vítězství je zcela zasloužené.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Laš [-] (46. L. Man [-] ) , J. Dvořáček [-] , A. Chatrný [-] , R. Valsa [-] (46. M. Dobeš [-] ) , D. Šmarda [-] , R. Strašák [-] , M. Dvořáček [-] , K. Kovařík [-] , P. Císař [-] , V. Němec [-]


Hráči zápasu: V. Němec - A. Švaříček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KOLAŘÍK Aleš, BURIAN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

Otechti dvou týmech nemám vůbec přehled, takže to bude pro mě překvapení jaký výsledek se zrodí. Vítězem budou Okříšky. Jak už se stává pravidlem doma postaví rezerva okrisek vždy silnější tým než venku.

O těchto dvou týmech nemám vůbec přehled, takže to bude pro mě překvapení jaký výsledek se zrodí. Sám říkám remiza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Oboum týmům nevyšel start do soutěže a oba dva budou chtít konečně naplno bodovat. Volím remízu.

Tip: výhra domácích