2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma nezaváhaly


Branky


49. T. Bastl , 77. M. Máca - 85. M. Řezáč
12

Domácí Třebelovice vydřeli výhru nad Horním Újezdem v poměru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Na podmáčeném terénu přivítali v neděli domácí Třebelovice nevyzpytatelný tým z Horního Újezda. Domácí drželi po většinu utkání balón na svých kopačkách a hosté naopka spoléhali na brejky na vysunutého velmi nebezpečného Řezáče, který opět prokázal své zkušenosti a byl nejnebezpečnějším hráčem hostů. Domácí ač drželi balón na svých kopačkách, tak se díky špatné finální přihrávce nedostávali v prvním poločase do velkých příležitostí a střely ze střední vzdálenosti skončili daleko mimo bránu hostující svatyně. Skóre utkání mohl otevřít domácí Rakušan, ale hlavou z malého vápna trestuhodně minul. Zákonitě tak mohl pro domácí přijít trest, když po špatné kombinaci domácích hráčů upaloval hostující útočník od poloviny hřiště zcela sám na domácího Nesibu, který vytáhl skvělý zákrok a tak se šlo do kabin  za otevřeného stavu 0:0.

Domácí vydřeli výhru

 

TJ vs. Horní Újezd Odesílatel Marek Máca Adresát radim.prochazka@fotbalunas.cz Datum Dnes 08:01     Na podmáčeném terénu přivítali v neděli domácí Třebelovice nevyzpytatelný tým z Horního Újezda. Domácí drželi po většinu utkání balón na svých kopačkách a hosté naopka spoléhali na brejky na vysunutého velmi nebezpečného Řezáče, který opět prokázal své zkušenosti a byl nejnebezpečnějším hráčem hostů. Domácí ač drželi balón na svých kopačkách, tak se díky špatné finální přihrávce nedostávali v prvním poločase do velkých příležitostí a střely ze střední vzdálenosti skončili daleko mimo bránu hostující svatyně. Skóre utkání mohl otevřít domácí Rakušan, ale hlavou z malého vápna trestuhodně minul. Zákonitě tak mohl pro domácí přijít trest, když po špatné kombinaci domácích hráčů upaloval hostující útočník od poloviny hřiště zcela sám na domácího Nesibu, který vytáhl skvělý zákrok a tak se šlo do kabin  za otevřeného stavu 0:0.   Branky se diváci dočkali hned po změně stran. Po rohovém kopu se nejlépe zorientoval domácí Bastl a otevřel skóre utkání - 1:0. Domácí v tu chvíli byli jasně lepším týmem a vytvořili si několik dalších brankových příležitostí na rozhodnutí utkání, ale trestuhodná koncovka připravila diváky o další branky. Opět se mohlo opakovat staré známe nedáš dostaneš, když po chybě domácí obrany hlavičkoval zcela osamocený Řezáč, ale domácí brankář opět vytáhl skvělý zákrok a z pomocí tyče dokázal hlavičku vytěsnit mimo tři tyče. V 77. minutě se už ale fanoušci dočkali druhé branky, kdy se po samostatné kombinaci Bastl - Máca prosadil posledně jmenovaný a dal domácím klid na kopačky - 2:0. Další 100% šance si dokázal ještě vytvořit Bastl, Máca a nový hráč v dresu domácích Krejčí, ale ani jeden z nich nedokázal svoje šance proměnit. V 85. minutě zadělal na drama ještě nejlepší hráč hostů Řezáč 2:1. Zbytek utkání si domácí pohlídali a vydřeli tak výhru 2:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: V utkání jsme vyzkoušeli novou variantu v rozestavení což se nám moc nepodařilo a největší šanci v první půli měli hosté. Do druhé půle jsme zcela přeházeli všechny posty a najednou jsme byli nebezpečným týmem. Vytvořili jsme si opět příležitosti minimálně na 3 utkání, ale v poslední době se trápíme v koncovce. Hostům děkuji za férové utkání.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - V. Dobrozenský [-] (61. A. Krejčí [-] ) , O. Jurka [-] , T. Bastl [-] , D. Janíček [-] , R. Jurka [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] (74. T. Brychta [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , M. Máca [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , M. Čermák [-] , J. Homolka [-] , T. Vávra [-] , M. Kuželka [-] (82. M. Veselý [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , T. Kaláb [-] (67. V. Štaffa [-] ) , P. Hovorka [-] , V. Cafourek [-]

ŽK: 89. M. Veselý .
Hráči zápasu: M. Máca .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CHROMÝ Karel, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Další ze zápasů kde by mělo být o výsledku rozhodnuto. Body tedy zůstanou v Třebelovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích