J. Fňukal 25.
J. Brabenec 47. (p.)
M. Vala 55.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma proti Náměšti B dokázal těsně zvítězit


Branky


25. J. Fňukal , 47. J. Brabenec (p.) , 55. M. Vala - 29. M. Stachovič , 90. M. Veselý
12

Fotbalisté Lipníku zvítězili v domácím zápase nad rezervou Náměště 3:2 a upevnili si pozici v horní polovině tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Lipníku přijela rezerva Náměště, která dokázala v minulém kole zaznamenat první soutěžní výhru proti Hartvíkovicím. Naopak Lipník si zase připsal první prohru na půdě zatím stoprocentní Vladislavi. Přesto zde Lipník bojoval statečně, ale jediná inkasovaná branka rozhodla o neúspěchu Hajduku. Na podzim loňského ročníku se po hokejové přestřelce radovali hosté z Náměště, když zvítězili 6:5. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Zápas začali lépe domácí  a vytvořili si mírnou převahu. V 18’ se rychlostně prosadil Fňukal, ale střela skončila těsně vedle. V 25’ se už Fňukal nemýlil a domácí šli zaslouženě do vedení 1:0. Hosté však chvilku na to po špatném vystavení do ofsajdové pozice domácích obránců vyrovnali. To hosty nakoplo a do konce prvního poločasu si ještě vytvořili více gólových šancí. 

 

 

 

Domácí urvali výhru ve druhé půli

Do druhé půle domácí vstoupili výborně a po proměněném pokutovém kopu Brabencem šli opět do vedení. I nadále si domácí vytvářeli brankové příležitosti, ujalo se až nadvakrát zakončení Valy. Poté ještě Fňukal a Žák měli velké šance, které ovšem nevyužili. Hosté potom vrhli vše do útoku, ale domácí obrana je k ničemu vážnějšímu nepustila. V nastaveném čase se nakonec podařilo hostům vstřelit branka na konečných 3:2. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Utkání se hrálo na velmi těžkém podmáčeném terénu. První půle vyrovná, v druhý půli jsme byli ale lepším týmem a nakonec i zaslouženě vyhráli.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: V zápase s Lipníkem jsme doplatili na neproměňování šancí v prvním poločase.Krátce po změně stran domácí tým po sporné penaltě šel do vedení a po chvíli bylo ještě hůř, kdy jsme soupeři darovali třetí gól.Domací se zatahli a soustředili se na rychlé brejky. Bohužel naše korigování přišlo příliš pozdě.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Brabenec [-] , L. Šabata [-] , P. Burian [-] , J. Svoboda [-] (46. M. Jarý [-] ) - R. Šťáva [-] (84. J. Burian [-] ) , T. Brabenec [-] (46. J. Čtvrtníček [-] ) , M. Vala [-] , M. Mašeja [-] (89. J. Procházka [-] ) , J. Fňukal [-] - L. Žák [-] (76. Š. Vala [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - J. Heres [-] , M. Stachovič [-] (55. F. Tomek [-] ) , V. Kopuletý [-] , M. Sobotka [-] (66. M. Lokaj [-] ) , P. Hrobař [-] , M. Matoušek [-] , M. Preisner [-] , J. Eliáš [-] (62. A. Budzinský [-] ) , M. Outulný [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 30. J. Brabenec , 55. M. Vala , 75. P. Burian - 19. J. Heres , 46. M. Preisner , 59. F. Tomek , 70. M. Lokaj .
Hráči zápasu: T. Brabenec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KUPSKÝ David, CHYTKA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Lipník si bude chtít napravit reputaci s rezervou Náměště a dokáže zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích