Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov vyválčil doma výhru nad Studencem


Branky


11

Fotbalisté Chlístova vybojovali proti Studenci těsnou výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Fotbalisté Chlístova přivítali na svém hřišti Studenec, který nezískal zatím žádný bod. Chlístov jich naopak získal čtyři. Proto byl v tomto zápase mírným favoritem domácí Chlístov a to i přesto, že v loňské nedohrané sezóně podlehl Studenci na jeho hřišti poměrně snadno v poměru 5:2. Utkání se hrálo za velmi pěkného fotbalového počasí. Začátek zápasu přinesl divoký scénář. Již ve 4. minutě dokázali udeřit hosté, které poslal do vedení Vít Kučerňákem - 0:1. Jenže vedení hostů mělo jepičí život, protože z následného protiútoků udeřil v 5. minutě Marek Mezlík - 1:1. Zápas tak začal odznovu. Potom přišlo několik příležitostí, ale změnu skóre nepřinesl. Až závěr zapasu přinesl další dvě branky, které mířil do hostující svatyně. Nejprve ve 42. minutě otočil vývoj zápasu Ladislav Hrbáček brankou na 2 :1. A poté ještě ve 45. minutě Michal Rygl upravoval na poločasový ho 3:1.

Hosté pouze snížili

Ve druhé půli se hosté snažili o zdramatizování zápasu, ale to se jim dlouho nedařilo. Ani domácí už tolik štěstí v koncovce neměli a tak to vypadalo, že druhý poločas již branku nepřinese. Ale v 83. minutě přišlo ještě zdramatizování zápasu, o které se postaral Jiří Strnad - 3:2. Hosté se ještě snažili o vyrovnání, ale domácí jim tuto možnost nedovolili. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Dnes jsme měli k bodům velice blízko, ale bohužel nám nebylo přáno. Doufám, že doma již zabodujeme.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Uhlíř [-] (80. M. Granát [-] ) , T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , M. Mejzlík [-] (34. M. Rygl [-] ) , R. Hruška [-] , P. Špaček [-] , L. Hrbáček [-] , D. Brestovský [-] , F. Wortner [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , V. Kučerňák [-] (71. M. Chalupa [-] ) , T. Nejedlý [-] , R. Kryštof [-] (79. R. Turoň [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-]

ŽK: 57. J. Uhlíř - 14. V. Kučerňák .
Hráči zápasu: L. Hrbáček - V. Kučerňák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - CHYTKA Simon, TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jakub Buček
Tip experta: remíza

Chlístov se bude snažit doma splnit roli favorita, ale Studenec je překvapí a odveze si cenný bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích