Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma nezaváhaly


Branky


4. M. Máca , 21. M. Máca , 31. M. Máca , 35. J. Rakušan , 54. M. Šmíd , 60. M. Máca , 64. M. Máca - 27. F. Tomek , 62. J. Eliáš , 67. M. Stachovič
11

Jasnou výhrou 7:3 skončil zápas mezi Třebelovicemi a Náměšťí B. Hrdinou zápasu byl domácí kanonýr Marek Máca, který vstřelil pět branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

V nedělním utkání přivítaly domácí Třebelovice rezervu Náměště a v těchto vzájemných zápasech není o branky nikdy nouze. Vstup do utkání se domácím podařil, drželi balón na svých kopačkách a hostující hráče k ničemu nepouštěly. Branky se diváci dočkali hned ve 4. minutě utkání, když po průnikové přihrávce Bastla se prosadil tváří v tvář domácí Marek Máca - 1:0. Domácí nadále aktivně napadali hostující rozehrávku, která hrozila pouze dlouhými nákopy na křídelního záložníka. Větší jistotu na domácí kopačky přidal ve 21. minutě opět Marek Máca - 2:0. Na další branku diváci čekali pouze 5 minut, když po pravé straně pláchl domácí obraně rychlonohý záložníky a předložil Tomkovi balon před prázdnou bránu - 2:1. Dvoubrankové vedení vrátil domácím ve 31. minutě po krásné kombinační akci Honza Rakušan - 3:1. O 4 minuty později si hostující obránce pomohl faulem v pokutovém území a naríženou penaltu s přehledem proměnil Marek Máca - 4:1. Šanci hostujícímu celku do druhého poločasu dal Tomáš Bastl, když se nechal po dvou rychlých žlutých kartách vyloučit na konci první půle.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Domácí do druhého poločasu změnili rozestavení a spoléhali na rychlé protiútoky, se kterýma měla hostujicí obrana obrosvké problémy. Domácí hráči se nadále lehce dostávali za hostující obranu a byla jen otázka kolik branek ještě diváci uvidí. Na domácí straně se prosadil Michal Šmíd a 2x Marek Máca, na hostující straně korigoval Jiří Eliáš a Marek Stachovič.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Vstup stup do utkání a celou první půli do vyloučení jsme hráli výborný kombinační fotbal a hostující hráče téměř k ničemu nepustili. Do druhého poločasu jsme byli nuceni změnit způsob hry a to nám vyšlo taky na jedničku. Sice už nebyla druhé půle tak koukatelná, ale výsledek a tři body jsme si dnes jednoznačně zasloužili. Děkuji hostům za férové utkání.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Další ukázka naši neschopností v útočné fázi a nedůsledností v obraně. Domácí trestali každou naši špatnou rozehravku. Minimálně čtyři branky jsme soupeři darovali.Třebelovicím gratuluji a my se musime soustředit na další utkání na domácí půdě ve Vícenicich.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , T. Bastl [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (66. M. Havelka [-] ) , O. Jurka [-] , M. Šmíd [-] (81. V. Kotačka [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - F. Tomek [-] , M. Preisner [-] , M. Stachovič [-] , M. Sobotka [-] , Z. Jonák [-] (84. M. Křivánek [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] (76. M. Susa [-] ) , M. Lokaj [-] (64. J. Musil [-] ) , M. Outulný [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 33. T. Bastl - 25. J. Eliáš . ČK: 40. T. Bastl .
Hráči zápasu: M. Máca .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - SEDLÁK Pavel, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jakub Buček
Tip experta: výhra domácích

Domácí fotbalisté si proti rezervě Náměště s chutí zastřílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích