Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav kraloval v Myslibořicích


Branky


11

Vedoucí tým soutěže z Myslibořic nestačil na svém hřišti na fotbalisty z Vladislavi, kterým podlehly 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

 Vedoucí tým soutěže Myslibořice byly svědkem šlágru kola kam zavítal třetí tým tabulky Vladislav, která také byla v úvodních dvou kolech stoprocentní. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Hosté byli od začátku utkání lepším týmem. První gól dali již v 7. minutě zkrásnýho příméhho kopu, který mířil přímo do šibenice. Autorem této krásné branky byl Martin Chalupa - 0:1.Pak měli ještě nějaké šance do konce prvního poločasu, ale nedokázali proměnit. Přesto byl zápas ještě otevřený, ale domácí věděli, že pokud budou chtít dosáhnout na nějaké body, budou muset výrazně přidat ve svém výkonu. 

Hosté kralovali i ve druhé půli

Na začátku druhého poločasu přišel zlom utkání. Ve 46. minutě domácí založili pěknou akci,  ale střela Chelepisa bohužel pro domácí skončila jen na tyčce. Nedáš dostaneš, téměř okamžitě na 0:2 udeřil v 50. minutě Petr Vyletěl. V 60. minutě na 0:3 zvyšoval David Veleba. Míč prošel celým vápnem a na zadní tyčce uklízel do prázdnébranky. Gól Vladislavy na 0:4 dal po zaváhání stopera domácích a střele na zadní tyčku svou druhou brankou v zápase Petr Vyletěl. Jediný domácí gól dal v 75. minutě Jakub Horák nechytatelnou hlavičkou. Soupeř byl lepší, rychlejší a hlavně efektivnější v zakončení, a tak body putovaly zaslouženě do Vladislavi. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Eliminovali jsme největší zbraň domácích a to dlouhé auty. Brzkým vedením jsme se uklidnili a měli zápas pod kontrolou.



Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - N. Chelepis [-] , V. Čapoun [-] (63. B. Mencák [-] ) , L. Macháček [-] , L. Svoboda [-] (46. F. Hvězda [-] ) , M. Ludvík [-] (68. A. Pekárek [-] ) , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , D. Kunčík [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] (78. J. Nevoral [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] , L. Petz [-] - J. Orálek [-] (75. K. Čihal [-] ) , P. Ciprys [-] (64. Z. Pokorný [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] (80. M. Tůma [-] ) , D. Veleba [-] - O. Krátký [-] (69. R. Veškrna [-] ) , P. Vyletěl [-] (70. M. Hort [-] )

Hráči zápasu: M. Chalupa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KALINA Oldřich - TOMAN František, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jakub Buček
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Vladislavi zaskočí vedoucí Myslibořice a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů