0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 14:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín veze z Nových Syrovic nečekanou výhru


Branky


24. J. Meczl , 90. R. Badura
11

Fotbalisté Nových Syrovic nečekaně podlehli na svém hřišti hráčům z Koněšína v poměru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Nové Syrovice přivítaly ve 3.kolo na svém hřišti doposud poslední Koněšín. Průběh hry prvních 10 minut však postavení v tabulce vůbec neodpovídal. Hosté byli aktivnějším týmem, zdobil je lepší pohyb i přesná kombinace a v 8 minutě si vytvořili i první šanci když Holan přesně našel v náběhu za obranu Syrovice Baduru, ten však na vybíhajícího domácího gólmana Nováka nevyzrál a zakončil vedle domácí svatyně. Po této akci se obraz hry zásadně změnil, hostující tým se zatáhl do obranného bloku a domácí tým si začal vytvářet za velkého tlaku  šance. Zatímco domácí tým své šance nebyl schopen proměnit, hostující hráči potrestali laxnost domácích, ve 26. minutě nikým nebráněný Holan poslal za obranu přesnou přihrávku Meczlovi a bylo 0:1 pro hosty. Hosté tak šli do kabin s nadějným vedením. Před aktéry zápasu tu však byla ještě jedna dlouhá pětačtyřicetiminutovka, kterou chtěli domácí využít minimálně k vyrovnání. 

Hosté si výhru ještě pojistili

Ve druhé půli se hra příliš nezměnila, hosté zaparkovali před svou bránou autobus a vyráželi do velmi nebezpečných brejků. Zatímco domácí žádnou ze šancí nedokázali proměnit, hosté v samotném závěru Radimem Baďurou ano - 0:2. Koněšín si tak nečekaně odvezl všechny body, které bude chtít  určitě potvrdit příští týden před vlastními diváky. 



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Prigl Jan, trenér: Dnešní zápas nás nezastihl v nejlepším rozpoložení, i přes velkou snahu se nám nedařilo, byli to od nás takové upracované, chyběl nám lepší pohyb, rychlost, kreativita. Míč nám odskakoval, když jsme měli na výběr dvě řešení, vždy jsme vybrali to horší. Zkrátka dnes pro nás přesně platí,že každý den není posvícení.

TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a hlavně nedostat rychlou branku, což se nám povedlo. V polovině poločasu jsme dokonce skórovali my. Domácí neproměnili několik tutovek, podržel nás skvělý gólman. Jsme rádi, že jsme prolomili smůlu a vezeme ze Syrovic ubojované tři body.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Procházka [-] , M. Svoboda [-] (68. Z. Dvořák [-] ) , R. Janoušek [-] , T. Lang [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-] , O. Sosnar [-] (81. J. Vlček [-] ) , L. Vítek [-] (78. D. Punčochář [-] ) , Z. Chalupa [-] (54. J. Houserek [-] ) , J. Dubský [-]

TJ Koněšín
R. Tvrdý [-] - Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , T. Čermák [-] (85. J. Bryja [-] ) , R. Badura [-] , J. Holan [-] (81. M. Ševčík [-] ) , J. Meczl [-] , P. Zahradníček [-] , M. Konečný [-] , T. Brada [-] , M. Pokorný [-] (54. T. Konečný [-] )

ŽK: 67. J. Holan .
Hráči zápasu: T. Lang - R. Tvrdý .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SEDLÁK Pavel, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jakub Buček
Tip experta: výhra hostů

Tady zkusíme tipnout výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích