1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice zvítězily v Horní Stropnici, ve druhé půli rozhodl Strnad


Branky


8

Fotbalisté Dívčic zvítězili v prvním zápase 7. kola III. třídy na hřišti Horní Stropnice 2:1. Skóre otevřel ve 13. minutě Semrád, po půl hodině hry vyrovnal hlavou Haňur. Po pauze se trefil Strnad a domácí už vyrovnat nestihli. Dívčice tak zvítězily po po dvou prohraných zápasech a domácí přišli o neporazitelnost na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V 6. minutě se ze stopera vydal na útočný výlet Trojan. Dokázal se dostat až do blízkosti soupeřovi branky. Způsobil závar, po kterém téměř z brankové čáry vykopával míč hostující obránce. Po necelé čtvrthodině předvedl podobný kousek Petr Semrád a umístěnou střelou poblíž penalty překonal Josefíka - 0:1. Ve 24. minutě získal na půlce balon Waldhauser jenž náskedně hezkým pasem oslovil osamoceného Rejdala, ten však hlavičkou domácího gólmana neohrozil. Po odehrané půlhodině rozehrál ze slibné pozice trestňák Trojan. Přízemní pokus ztečovala hostující obrana na roh. Pak předvedli hezkou akci Fajfrlík, David Valenta a Vrobel. Znovu bylo odvráceno na roh. Fajfrlík ho poslal přesně do míst, kde se po náběhu nejvýše zjevil Jindřich Haňur a pohotovou hlavičkou vyrovnal - 1:1. Ve 37. minutě se po pobídce Strnada ocitl před Josefíkem Jan Valenta. Brankář Hraničáře dobře načasovaným skluzem balon vypíchl. 

 

Hosté si odvážejí všechny body

V 50. minutě a balonu za obranu na Strnada se musel činit nejprve Josefík a pak i odkopávající obránce. Po hodince hry se do té doby prakticky neviditelný Olah proháčkoval až do těsné blízkosti Radka, který stropnického forvarda fauloval, penalta. Za následné slovní projevy si druhou žlutou a tedy červenou vysloužil Semrád. Zatím co se domáci kolem vápna po sobě jen tak koukali, došel si z půlky pro balon kapitán Haňur. Ke smůle domácích nechal jen vyniknout brankáře. Při následné dorážce by se pak asi nikdo nemohl divit kdyby byla odpískána další penalta. Nestalo se tak a stav zůstal nezměněn. Nedáš - dostaneš zaúřadovalo v 68. minutě kdy hosté vybojovali míč, Václav Strnad se protáhl středem a zamířil k tyčí - 1:2. V 72. minutě protáhl Josefíka střelou z úhlu Rejdal. Deset minut nato oslovil Holej Haňura, ten težký balon neumístil mezi tři tyče. Pozdvižení vyvolala 88. minuta, kdy po strkanici Davida Valenty s hostujícím hráčem přilétl po odpískání Dvořák, chytil ze zadu Valentu pod krkem a chvatem jenž by mohl Karlos Vémola závidět s ním řízl o zem. Po oboustranné rozmíšče se jen rozehrávalo a kupodivu všech nepadla ani žlutá karta. V nastavení ještě u tyčky vytáhl hlavičku domácích po rohu gólman hostí. Tentýž hráč si po chvíli ještě vysloužil žlutou po výletu pro zakopnutý míč snad až do místní hasičárny.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Rozhodně je to pro nás ztráta. Myslím, že zápas rozhodla neproměněná penalta. Pak byť v početní převaze to spíše vypadalo jako, když jsme oslabení my. O to větší škoda, že díky absurdním opatřením proti chřipečce u pár lidí je to pro diváky zápas možná na dlouhou dobu poslední.

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsem spokojen s výsledkem, vyhrát na venkovním hřišti je vždy nesmírně cenné. Výkon bych si představoval kvalitnější, více sebevědomější, ale výkony Strnada a Petružálka se mi hodně líbily. Dnes nám chyběl větší klid na míči a přesnější přihrávka. Venkovní utkání bývají vždy obtížná, ale jsem šťastný, že jsme to i v deseti zvládli.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Fajfrlík [-] - J. Charvát [-] , F. Olah [-] , J. Nistor [-] , J. Kotrč [-] , V. Trojan [-] , J. Jindra [-] , J. Bárta [-] , J. Haňur [-] , D. Valenta [-]

TJ Mír Dívčice
R. Lukáš [-] - L. Waldhauser [-] , O. Šťastný [-] , J. Hájek [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] - P. Semrád [-] , S. Rejdal [-] , D. Petružálek [-] , J. Valenta [-] - V. Strnad [-]

ŽK: 88. V. Trojan , 95. D. Chovanec - 41. S. Rejdal , 45. P. Semrád , 54. J. Hájek , 89. L. Waldhauser , 89. J. Dvořák , 96. R. Lukáš . ČK: 60. P. Semrád .
Hráči zápasu: D. Petružálek , V. Strnad .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: POJAR Pavel - CHOVANEC Zdeněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stropnice je doma silná, prostředí nepříjemné a k tomu přijedou tento rok nevýrazné Dívčice. Takže jednička.