1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš přetlačila Moravské Budějovice


Branky


26

Žádná přestřelka! Tentokrát bítešští vybojovali výhru díky jediné brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí po několika divokých zápas měli jasný cíl, a to neinkasovat a nedovolit další střelecké manévry. V první dějství rezerva Velké Bíteše svého soka přehrávala díky pohledným kombinacím po kraji hřiště, ale z branky se i přes několik dalších šancí radovala pouze jednou. V 11. minutě se trefil za záda gólmana Dvořáka střelecky disponovaný Jiří Ondrák - 1:0. Do kabin tak šli s těsným náskokem hráči domácího celku. 

Domácí si vedení pohlídali

Padesátka diváků se po přestávce dalšího gólu nedočkala. Vedení domácích mohl pojistit Macek, ale svoji tutovku trestuhodně zahodil a domácí se začali bát o výsledek. Hra se srovnala a bojovalo se především ve středu pole. Hosté zvýšili aktivitu a toho mohli domácím díky okénkám v obraně využít, ale žádný brejk k uklidňující brance nedotáhli. To je mohlo mrzet, ale Moravské Budějovice v závěru pouze orazítkovaly břevno Pelánovy branky. Tři body tak zůstaly ve Velké Bíteši.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Do utkání jsme šli primárně s cílem zlepšit naši defenzivní činnost, což se myslím podařilo. V prvním poločase se nám dařilo soupeře přehrávat, vytvářeli jsme si šance po akcích ze stran, bohužel jsme nevstřelili druhou branku. Začátek druhé půle přinesl obrovskou šanci Adama Macka, který ji trestuhodně zahodil. Poté jsme jakoby znervózněli a hra se nám nedařila, soupeře jsme, ale do větších šancí nepustili. Bohužel jsme nedotáhli žádný z rychlých protiútoků a to nás mohlo stát body, naštěstí nám v poslední minutě pomohlo břevno.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Švanda [-] , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-] - F. Svoboda [-] , P. Loup [-] (62. J. Jakeš [-] ) , A. Isami [-] - J. Ráboň [-] (84. J. Macholán [-] ) , J. Ondrák [-] (68. T. Pelán [-] ) , A. Macek [-] - M. Těšík [-] (90. J. Mejzlík [-] )

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - M. Neubauer [-] (76. O. Fedra [-] ) , J. Horecký [-] , V. Dušek [-] (67. J. Kosmák [-] ) , P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , M. Premar [-] , J. Benda [-] , J. Čech [-]

Hráči zápasu: L. Pelikán .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pfeifer Michal - ROSICKÝ Jakub, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Bitešské Áčko taktéž hraje, takže nebude tým nijak posílen, a co jsem slyšel z doslechu tak kluci z Moravských Budějovic snad už prolomili smůlu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích