P. Horáček 24. (p.)
1:2
(1:1)
33. T. Krejča (p.)
62. M. Axman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 14:30

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko veze tři body z Dobronína


Branky


24. P. Horáček (p.) - 33. T. Krejča (p.) , 62. M. Axman
16

Hosté z Jemnicka se s pouhým bodem krčili na spodku tabulky, ale dnes překvapili favorita z Dobronína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli střelci proměnili obě penalty

V oboustranně bojovném utkání příliš pohledného fotbalu diváci neviděli. Hrálo se převážně na dlouhé míče, neboť hřiště moc kombinace nedovolovalo.

V první vyložené šanci se ocitl již v 7. minutě domácí ostrostřelec Sedláček. Po chybě hostující obrany postupoval sám na Kopečka, ten ho ale reflexivním zákrokem vychytal. Jemnicko odpovědělo dvěma centry za obranu, na které však osamocení útočníci jen těsně nedosáhli. Po čtvrt hodině si souboj zopakovali Sedláček s Kopečkem. Pohotovou střelu k pravé tyči gólman s námahou vytěsnil na rohový kop.

Ve 23. minutě byl zastaven faulem ve vápně agilní Sedláček a domácí Horáček proměněnou penaltou zajistil Dobronínu vedení. To trvalo deset minut, poté domácí Kotrba podrazil ve vápně Axmana a hostům rovněž z penalty zajistil vyrovnání Krejča. V samém závěru se dostal za domácí obranu Křivánek. Jeho pokus o obstřel však Kotrba vytěsnil na rohový kop a proto první půle skončila 1:1.

Axman otočil skóre zápasu

Druhá půle už tak bohatá na šance nebyla. Hra byla více přerušovaná. Spíše se hrálo o to, kdo dál dokopne. V 55. minutě po jedné z mála akcí byl ve vápně faulován hostující Kincl J. Nařízený pokutový kop neproměnil Kopeček, kdy tvrdou ranou přestřelil bránu. Hosty to však dlouho nemrzelo. V 63. minutě se po individuální akci ve vápně prosadil Axman - 1:2. Pro domácí to byl signál ke zvýšené aktivitě. Po zbytek zápasu zatlačili Jemnicko na svoji polovinu. Z optického tlaku si však vytvořili jen několik střel mimo bránu. Z následných centrů do vápna rovněž neudeřilo a tak si Jemnicko připsalo první výhru.  


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Jan Petruš: Dnešní mistrák nám radost z výhry neudělal. Hráli jsme pohledný fotbal, hlavně v první půli, ale branky nepadaly. Bohužel soupeř potrestal vše co měl. Za výhru se musíme prostě víc poprat.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: Z pohledu plného bodového zisku spokojenost. Hrálo se převážně silové utkání s dlouhými míči, což divácky nikterak neoslnilo. Nám v závěru docházely síly, ale za nasazení a bojovnost musím hráče pochválit.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - T. Sedláček [-] , O. Záškoda [-] , L. Drmola [-] (84. A. Prchal [-] ) , J. Smejkal [-] , J. Pospíchal [-] , P. Horáček [-] , M. Macek [-] , L. Sedláček [-] , M. Cink [-] , D. Diňa [-] (83. R. Hamáček [-] )

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , O. Tesař [-] , T. Krejča [-] (52. L. Niederhofer [-] ) , J. Kincl [-] , J. Kalášek [-] - D. Vacuška [-] , D. Smetana [-] , S. Křivánek [-] (89. Z. Kincl [-] ) - M. Axman [-] - Z. Koutný [-]

Hráči zápasu: M. Axman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VAŠÍČEK Jaroslav - ŠRÁMEK Zdeněk, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Smejkal

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

Jemnicku se v novém ročníku soutěže zatím moc nevede a Dobronín je doma velmi silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích