1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 15:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov-Nárameč zdolal Měřín


Branky


13

Měřínská Jiskra povzbuzena výhrou nad Počítkami chtěla bodovat i na hřišti Budišova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skoupý na góly vyzněl pro domácí

Druhé kolo podzimní části I.A třídy nabídlo střetnutí dvou mužstev, kde o emoce a vyhrocené situace nikdy není nouze. Budišova a Měřína.

Domácí do zápasu vstoupili aktivněji a diktovali tempo hry. Hostům se ne úplně dařila kombinace a když už převzali kontrolu nad hrou, tak naráželi na dobře organizovanou obranu Budišova.Ve 12. minutě rozehrávali domácí volný přímý kop téměř z poloviny hřiště. Míč putoval vysokým centrem do pokutového území Měřína, kde nečekaně propadl mezi naskakujícími hráči a nikým netečován skončil za zády zaskočeného brankáře Hladíka - 1:0. S přibývajícími minutami se i hosté z Měřína začali hlásit o své místo na slunci a snažili se o vyrovnání. První gólová situace před brankou domácích přišla ve 30. minutě. Nejdřív domácí gólman vyrazil jedovatou střelu a vzápětí předvedl skvělý reflex i při následné dorážce Polanského.

Hra se postupně vyrovnala, ale nicméně bylo k vidění více soubojů než fotbalových okamžiků. Ošklivý moment přišel ve 43. minutě, kdy si Měřínský Koudela přebíral balón na polovině hřiště, v té chvíli byl zákeřně sestřelen zezadu do hlavy a krku jedním z domácích hráčů. Faulovaný zůstal ležet nehybně na hřišti a všichni se začali bát o jeho zdraví. Smutnější je tento zákrok v tom, že k žádnému zbytečnému zranění nemuselo dojít. Stačilo, aby faulující hráč v klidu odebral míč a Koudela nemusel skončit v nemocnici s otřesem mozku. Ihned po tomto surovém zákroku vběhli na hřiště trenéři a funkcionáři obou týmů ve snaze pomoct mladému hráči, ale po chvíli z toho byla téměř šarvátka. Do incidentu neštastně vstoupil i hlavní sudí Kůrka, který udělil červenou kartu domácímu hráči a i trenérovi hostí za vběhnutí na hřiště. Zajímavé a nepochopitelné je, že nikdo z domácí střídačky za stejný prohřešek nebyl potrestán. Olej do ohně ještě přilíval trenér domácích, který vyzýval fanoušky k narážkám na hostující hráče.

Více než samotný fotbal se v Budišově řešil zákeřný a zbytečný faul.

 

 

Otřesení hosté branku vstřelit nedokázali

Druhý poločas přinesl velkou snahu hostí, kteří chtěli potrestat zranění svého spoluhráče a na většinu času zamknuli hráče Budišova před jejich vápno. S postupem času si začali vytvářet gólové šance, ale žádnou z nich nedokázali přetavit ve vyrovnávací branku. Domácí ale nechtěli nechat nic náhodě a chtěli z rychlých brejků zvýšit svoje hubené vedení. V jednu chvíli se hrál fotbal nahoru dolu a musel diváky bavit. Na jedné straně se zjevil domácí utočník po chybě Měřínské defenzivy až před brankářem Hladíkem, ale branku nevstřelil. Vyrovnat mohl Beran, ale zahodil vyloženou šanci a nechal také vyniknout brankáře. 

Hosté se dostávali do čím dal více šancí, ale vždy ztroskotali na výborném brankáři Chalupovi.

Bohužel čím dál častěji o sobě dával vědět hlavní sudí, který zákroky na žlutou kartu nechal bez povšimnutí, aby mohl rozdávat karty za diskuze s kapitánem. V závěru dostal červenou kartu ještě hostující Polák, což hrálo do karet domácím, kteří pak začali kouskovat hru a zdržovat, což nechal pan Kůrka plynout a i proto berou domácí tři body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Vyjádření hostí: Jsme znechuceni brutálním zákrokem domácího hráče, kvůli kterému musel být Koudela odvezen do nemocnice. Chování domácích fanoušků a trenéra snad ani nemá cenu komentovat, tohle asi nikdo nepochopí. Je nám z nich smutno. Další absurdní věc je, že v zápise je od rozhodčího hrůzostrašný zákrok popsán jako podražení při běžném souboji o míč. Proto má mladý hráč silný otřes mozku a pohmožděnou páteř! Sudí si bude příští týden vesele pískat někde jinde a faulující hráč dostane trest na tři zápasy, pokud dá komise na zápis z utkání. Bojíme se, aby domácí hráč po trestu takto "nepodrazil" někoho dalšího...



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
A. Chalupa [-] - M. Molnár [-] , J. Kozuň [-] (23. M. Kolda [-] ) , O. Doležal [-] , M. Sedláček [-] , T. Nováček [-] , K. Nováček [-] (86. J. Sedláček [-] ) , O. Mucha [-] , L. Horký [-] (90. J. Večeřa [-] ) , D. Hibš [-] , J. Benda [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Netolický [-] , J. Kafka [-] , M. Souček [-] , J. Polanský [-] , M. Koudela [-] (46. V. Procházka [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Kožený [-] , M. Hladík [-] (67. D. Polák [-] ) , L. Doležal [-] (37. T. Bublán [-] ) , V. Beran [-]

ŽK: 41. J. Benda , 82. M. Kolda , 90. L. Horký , 90. A. Chalupa - 16. M. Hladík , 26. V. Beran , 38. M. Souček , 40. J. Polanský , 43. K. Kružík , 73. J. Kafka . ČK: 43. M. Sedláček - 43. K. Kružík , 87. D. Polák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - DOSKOČIL Pavel, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra domácích

Opět věřím domácím. Domácí jsou na svém hřišti silní.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích