Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní veze bod ze Zlaté Koruny


Branky


23

Posílené Zlaté Koruně se zatím moc nedaří a potvrdilo se to i v zápase, ve kterém na své půdě přivítala Větřní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dal každý tým po brance

Od začátku se hrál bojovný fotbal ve vysokém tempu. První se do vedení dostal domácí tým, když krásně trefil Dominik Fuciman 1:0. Domácí tým nevyužil další své šance a tak nadšeně bojující hosté vyrovnali. Dvě minuty před odchodem do kabin se prosadil po přesném centru Patrik Podskalský 1:1.

Scénář z prvního poločasu se opakoval a oba týmy berou po bodu

Druhý poločas pokračovala zajímavá podívaná a do vedení šel opět domácí tým, když se prosadil další hezkou brankou Jan Šebelka 2:1. Větřní se, ale nevzdalo ap o několika nevyužitých šancí domácích vyrovnalo brankou svého kanonýra Petra Gutheise, který poslal do sítě přesný centr do vápna 2:2. Body se tak dělily a větší radost z nich mají určitě hosté. Ve vyrovnané tabulce ztrácejí pouze dva body na první místo. Zlatá Koruna má o čtyři body méně.

Za týden hraje Zlatá Koruna znovu doma, tentokrát proti Dolnímu Dvořišti. Větřní přivítá Kamenný Újezd.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (kapitán): Tak jsme opět nevystoupili ze svého stínu...v zápase jsem dvakrát vedli po krásných brankách, ale soupeři se pokaždé podařilo srovnat po dvou jednoduchých centrech do vápna. Je to pořád stejné, máme převahu, nadřeme se na goly a pak inkasujeme, protože na chvíli ztratíme koncentraci. Mohli jsme přidat další goly a zápas rozhodnout, ale to se nám nepodařilo. Soupeři patří díky za to, že hrál fotbal a nebořil jako většina ostatních mužstev před nimi.

SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): Věděli jsme že nás ve Zlatce nečeká nic lehkého, domácí mají kvalitní kádr,ač se jim poslední kola nevedlo. Zápas přinesl bojovný fotbal s řadou hezkých akcí na obou stranách. Domácí 2x vedli, my jsme vždy stačili vyrovnat. Svůj tým dnes pochválím za bojovnost, i přesto že jsme 2x museli dotahovat nesložili jsme zbraně a výsledkem bylo vyrovnání v 85.minutě. Remíza je podle mého názoru spravedlivá pro oba týmy. Připravíme se na domácí utkání s Kamenným Újezdem, kde to opět bude těžký zápas, ale budeme chtít získat 3 body.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] , F. Persán [-] , B. Miletić [-] - J. Sláma [-] , M. Babinský [-] , V. Ohnsorg [-] - J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-] - M. Homer [-] , J. Zajíc [-]

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - N. Kotlár [-] , P. Vnuk [-] , F. Soukup [-] , P. Podskalský [-] , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , M. Ješina [-] , J. Sukdolák [-] (68. O. Dvořáček [-] ) , J. Votýpka [-] , D. Peroutka [-]

ŽK: 29. M. Homer , 43. F. Persán , 58. V. Ohnsorg , 81. J. Král - 37. P. Podskalský .
Hráči zápasu: J. Král , J. Šebelka , D. Fuciman .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - ŠVEC Hynek, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí výborný výsledek z minulého týdne a odvezou si ze Zlatky všechny body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zlatka je velice nebezpecna dopredu, ale ma slabiny v zadu, kterych vyuzije uzdraveny Ruda Weinhard a uspeje v souboji proti brachovi Tomasovi. 2-4