3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice znovu bodovaly


Branky


24

Po nevydařeném začátku soutěže se Hrdějovice dostávají do formy a po třetí v řadě získaly body. Tentokrát porazily Loučovice, pro které to byla první prohra v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel poslal domácí do vedení, na konci poločasu vyrovnal Toman

Hned v prvních minutách se Vltavan Tomanem a Dudlou dostal Vltavan do dvou stoprocentních šancí, první jmenovaný v tísni trefil brankáře, Dudla pak střílel těsně mimo. Následně se ke slovu dostali domácí, kteří měli pár šancí na otevření skóre, ale až ta třetí neskončila v Hüttnerovývh rukavicích. Po nedůrazu Šímy a Koutského při bránění se před brankáře dostal Pavel a dokázal jej prostřelit 1:0. Hra se pak přelévala především mezi vápny. Až minutu před poločasem dokázal svoji další šanci po Fejtkově přihrávce mezi beky proměnit Toman 1:1.

Dvě branky Granova zajistily náskok, Loučovice už jen snížily

Ve druhé půli se hrálo dále mezi šestnáctkami. Pak se po standartkách dvakrát v rozmezí pěti minut prosadil hlavou Granov 2:1 a 3:1. V té svíli se zdálo se být rozhodnuto. Hosté, ale nesložili zbraně a snažili se o zkorigování výsledku, což se povedlo Havierníkovi v minutě čtyřiaosmdesáté 3:2. Na víc se hosté již nezmohli, domácí, tak mohou slavit další body do tabulky.

Za týden jedou Hrdějovice do Frymburka. Loučovice přivítají doma Boršov nad Vltvou.

zdroj: https://www.vltavanloucovice.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Zápas s Loučovicema nezačal pro nás dobře a našimi chybami se dostal soupeř do dvou vyložených šancí, které nedokázal proměnit. Po té jsme byli aktivnější my a šli do vedení zásluhou Pavla, který zužitkoval přihrávku Studničky. Bohužel jsme na konci poločasu inkasovali, kdy si mezi stopery naběhl dobře hrající Toman a vyrovnal. Druhá půle začala vyrovnaně, možná jsme měli trochu víc ze hry. Zápas rozhodl Granov krásnými dvěma hlavičkami ze standartních situací v 70. a 75. minutě. Hosté v závěru ještě snížili Havierníkem, ale vítězství jsme si pohlídali. V zápase se nám bohužel zranili dva obránci.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Na začátku jsme měli dvě šance my, pak měly šance Hrdějovice a třetí proměnili. Před poločasem jsme vyrovnali a od druhé půle chtěli víc. Tam zase každý chvilku tahal pilku, než jsme dvakrát během chvilky propadli při standartce a dostali dva góly hlavou od snad nejmenšího hráče na hřišti. Snažili jsme se s tím do konce něco udělat, ale pozorný sudí si dal pozor, abychom náhodou ještě snad nevyrovnali.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] , M. Studnička [-] , F. Leiš [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Granov [-] , J. Melichar [-] , O. Lipold [-] , M. Hondlík [-] (27. A. Koten [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Šíma [-] , M. Koutský [-] , J. Havierník [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , T. Dostál [-] (81. V. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] , L. Ardó [-] (46. Z. Fatura [-] ) , J. Fejtek [-] (75. J. Matulík [-] ) , K. Strnad [-]

ŽK: 77. F. Leiš , 80. M. Pavel - 42. J. Havierník , 68. V. Dudla , 74. M. Koutský , 74. M. Toman .
Hráči zápasu: P. Kukačka , M. Granov - M. Toman , J. Havierník .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Picka Pavel - ROUS Zdeněk, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra hostů

hosté budou předvádět svou klasickou hru, nákopy na Zíďu přinesou úspěch a povezu si domů tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hrdejce zatim moc bodu taky neposbirali, ale s Louckama si doma poradi. Bude to vyrovnany zapas.. 3-2