3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice doma porazily rezervu Trhových Svinů


Branky


4. J. Fejtek , 15. M. Toman , 18. M. Toman - 14. J. Kurali , 35. J. Kurali
24

Díky chladnému deštivému počasí nikdo nemusel s ohledem na opatření řešit nějaký větší příliv diváků. Ti, kteří přišli včas však nemuseli litovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo během prvního poločasu

 Hned zkraje utkání se po pěkné kombinaci prosadil Fejtek lobem přes vyběhnuvšího brankáře hostí Krauskopfa dostal domácí Vltavan do vedení. Domácí zřejmě uchlácholeni dobrým vstupem do zápasu se dopustili po deseti minutách chyby v rozehrávce, před brankáře Hüttnera se dostal znovuzrozený střelec Kurali a nemýlil se. V zápětí po rozehrávce se prosadil po lahůdkové akci Toman, jenž po další neméně povedené kombinaci o dvě minuty opět úspěšně zakončil. Ze zbytku první půle musely těch pár fandů bolet oči. Domácí se trápili s přesností, hosté nesložili zbraně a snažili se z výsledkem něco udělat. Několikrát po závarech podržel domácí tým brankář Hüttner ve spolupráci s obránci. Korunu nepřesnostem v domácích řadách nasadil Kurali svým druhým gólem, když mu byl míč loučovickými naservírován do dalšího samostatnému úniku, který opět zkušeně zakončil.

Branka už nepadla, domácí podržel brankář Hüttner

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako většina prvního. Loučovice se sice snažili nějakým způspobem svinenské přehrát, avšak více na míči byli hosté. Ti dokázali si vytvořit několik šancí, které ale vždy vyřešila obrana v čele s pozorným Hüttnerem. Ke změně skóre již nedošlo, a tak Vltavan slaví upachtěnou výhru.

V dalším kole jedou Loučovice do Hrdějovic. Béčko Trhových Svinů přivítá doma Frymburk.

Zdroj: www.vltavanloucovice.cz



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán týmu): Po první čtvrthodině jsem si říkal, jaký parádní fotbal to bude. Nahoru, dolu a po našich třech parádních akcích a jedné nepřesnosti v obraně jsme vedli 3-1. To ale bylo vše z naší expertem avizované rychlé kombinační hry. Po celý zbytek zápasu byli hosté tím, kdo určoval ráz hry a rozhodně to nevypadalo, že by se přijeli jen zúčastnit. Nám se nedařilo skoro nic, zato zejména Kurali s Tůmou se starali o pozornost naší obrany. S velkou dávkou štěstí se nám podařilo akce hostů přestát a naplno bodovat. Z našich hráčů bych ocenil produkt práce našich skautů Zbyňu Faturu a od hostí jsem zaslechl, že i já jsem se od nich nechal obstojně trefovat.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Hráči ze Svinů už inkasovali gól ve čtvrté minutě, po té se ujali hry a po několika šancích vyrovnali na 1:1. Domácí však okamžitě hned z výkopu zvýšili na 2:1 a poté během dvou minut navýšili vedení na 3:1. Naši hráči měli sice více ze hry, ale většinu vyložených šancí neproměnili. V 35. nás ještě Pepa Kuralů svým druhým gólem dostal do zápasu, ale během druhého poločasu se prakticky před oběma brankáři už nic podstatného nedělo a tak šťastnější domácí z tohoto duelu získali všechny tři body



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - Z. Fatura [-] , L. Ardó [-] , K. Strnad [-] , M. Koutský [-] , V. Dudla [-] (86. J. Tóth [-] ) , M. Toman [-] , T. Dostál [-] (70. V. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] , J. Černý [-] (54. J. Matulík [-] ) , J. Fejtek [-] (57. M. Šíma [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - J. Kurali [-] , Z. Šafránek [-] , P. Lavička [-] (80. J. Šafránek [-] ) , J. Tůma [-] , L. Ebenhöh [-] , J. Kostohryz [-] (61. V. Brožka [-] ) , L. Tuscher [-] (46. M. Lust [-] ) , T. Kápar [-] , M. Švepeš [-] , M. Němec [-]

ŽK: 70. M. Lust , 78. P. Lavička .
Hráči zápasu: M. Hüttner , Z. Fatura - J. Tůma , J. Kurali .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VEJČÍK Vít, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra domácích

Loučovice jsou pro mě zatím překvapením. Ani se nebudu koukat, kdy hraje Áčko Svinů a tipnu si výhru Loučovic. Na krásným hřišti hrajou rychlý, bojovný fotbal, který podporuje gólman na pozici stopera až středních záložníků. Ja Neuer ja :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza