Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Hrdějovic


Branky


26

Na hřiště Hrdějovic zajížděla Dříteň. Ani jeden z týmů ještě nezískal ani bod a tak se dalo čekat vyrovnané utkání. Domácí tým však neměl s hosty slitování a nastřílel jim sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým si vytvořil náskok tří branek

Po opatrnm začátku začal úřadovat domácí tým. Poprvé se tak v utkání prosadil domácí útočník Miroslav Pavel 1:0. Po půhodině hry se domácí útočník prosadil znovu a Hrdějovice vedly 2:0. Hosty definitivně zlomil Michal Granov brankou na 3:0. S pohodlným náskokem šel domácí tým do kabin.

Miroslav Pavel završil hattrick

Druhý poločas patřil domácímu týmu. Hostujicí tým kupil chybu za chybou a Miroslav Pavel dokončil po hodině hry hattrick. Pátou branku vstřelil Lukáš Kaisler a další dvě na konečných 7:0 přidal domácí útočník Miroslav Studnička

Domácí tým se dočkal prvních bodů v sezoně a za týden ho čeká zápas na půdě Chvalšin. Dříteň je v těžké situaci za týden přivítá doma rozjetý Boršov nad Vltavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): V pátém zápase jsme hostili Dříteň, která doposud jako my nebodovala. Náš cíl byl bezpodmínečně získat tři body. Do zápasu jsme šli s tím, aby jsme lacině neinkasovali a pokusit se dát konečně nějaký gól. Po opatrném začátku se dvakrát trefil M. Pavel, do poločasu ještě Granov a bylo rozhodnuto. Ve druhé půli jsme ještě přidali čtyři góly, také díky laciným chybám soupeře. Dobrou produktivitu v zápase po dlouhé době ukázali naši útočníci. Čekají nás ale daleko těžší soupeři, s kterými potřebujeme uhrát body.

TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Opět jsme hráli s týmem který měl nula bodů jako my. Do Hrdějovic jsme jeli s jasným cílem odvést si konečně 3 body. Bohužel jsme znovu předvedli katastrofální výkon a byl z toho debakl 7:0.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - J. Fajtl [-] , M. Pavel [-] , M. Studnička [-] (85. M. Babec [-] ) , M. Hrdlička [-] (26. O. Lipold [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Granov [-] (82. J. Ambroz [-] ) , J. Melichar [-] , M. Hondlík [-] , M. Danda [-] (66. L. Kaisler [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - L. Hošek [-] , M. Strapáč [-] , M. Tressl [-] , P. Švejda [-] , J. Moudrý [-] (80. P. Kolafa [-] ) , M. Pojer [-] (85. D. Šantora [-] ) , F. Šantora [-] , L. Koudelka [-] (46. J. Hromada [-] ) , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-]

ŽK: 23. P. Nedorost , 62. M. Pavel - 6. M. Koudelka , 62. J. Klimeš .
Hráči zápasu: M. Pavel , M. Studnička , P. Kukačka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zabilka Luboš - ERNST Martin, PRIMUS Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dřiteň letos zatím nebodovala a nebude bodovat ani v Hrdějovicích.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích