Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov připravil rezervě Malše Roudné první porážku


26

Rezerva Malše Roudné měla po dvou kolech plný počet bodů. To už ovšem neplatí. V Boršově nad Vltavou našla prvního přemožitele v této sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločase

Začátek zápasu začal lépe pro hostujicí tým. Artur Goretki převzal ve vápně přesný pas a poslal hosty do vedení 0:1. Tento moment Boršov probral a brzo se dočkal vyrovnání. Brnakář Graman fauloval ve vápně protihráče a nařízenou penaltu proměnil František Filištein 1:1. Krátce na se dostal Boršov do dvoubrankového vedení. Po dvou totožných akcích zvýšil nejprve Radek Řežáb  na 2:1 a po něm Vojtěch Čuřík na 3:1. Do konce poločasu měli menší převahu hosté a zužitkovat ji dokázal Lukáš Wohlgemuth, když z poza vápna trefil šibenici 3:2.

Po přestávce dominoval domácí tým

Do druhé půle udělali hosté dvě změny a pokoušeli se s vývojem zápasu něco udělat. Domácí však dokázali využít svých brejků, především díky exligistovi Janu Gruberovi, který 2x nahrál do spoluhráčům před prázdnou bránu. Jednou z jeho akcí profitoval Vojtěch Čuřík a jednou Filip Benhák. Jednu branku vsítil sám Jan Gruber a hattrick dovršil Vojtěch Čuřík nádherným volejem, který zapadl pod břevno. Boršovským se povedlo zvýšit náskok až na pět branek. Poslední trefu v zápasu obstaral hostující Lukáš Wohlgemuth, když opět zpoza vápna napřáhl a trefil šibenici. Stav se tak zastavil na výsledku 7:3, pro domácí Boršov nad Vltavou.

Ten zajíždí v dalším kole k favoritovi soutěže ze Lhenic. Rezervu Malše Roudné čeká venku Větřní.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (brankář - aktuálně zraněn): Zápas se hodnotí velice těžko, dělali jsme chyby, které jsme v předchozích utkáních nedělali. Musíme se z toho poučit a příští týden ve Větřní makat zase jeden za druhého.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - J. Macík [-] (71. R. Kofroň [-] ) , J. Gruber [-] , V. Čuřík [-] (75. F. Stieranka [-] ) , R. Řežáb [-] (69. J. Šefčík [-] ) , L. Komrska [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , S. Čutka [-] , F. Benhák [-] , F. Filištein [-]

TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - M. Míča [-] , A. Goretki [-] , L. Nekvinda [-] (46. S. Kubeš [-] ) , M. Vodák [-] (46. A. Stankay [-] ) , L. Wohlgemuth [-] , L. Skála [-] , R. Bilas [-] , V. Vacek [-] , M. Jurásek [-] , F. Pazourek [-]

ŽK: 82. J. Gruber .
Hráči zápasu: J. Gruber , V. Čuřík - R. Bilas , L. Wohlgemuth .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Klimeš Jiří - JEŘÁBEK Petr, MAREŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Roudné v Bor nečeká lehký úkol, ale coby dosavadní lídr bude brát i třetí skalp.

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Vít Ohnsorg
Tip experta: remíza

Boršov je doma silný, ale Roudné je zatím bezchybné, takže to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích