L. Pechoč 27. (p.)
M. Koláček 32.
2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice si odvezli z Lišova tři body


Branky


27. L. Pechoč (p.) , 32. M. Koláček - 8. P. Dedič , 14. Š. Hric , 70. Š. Hric , 72. J. Beneš
14

Přestože se hosté dostali v prvním poločase do dvoubrankového vedení, domácím se podařilo skóre srovnat. Ve druhém poločase ovšem přidaly Dačice další dvě branky a tak si odvezly cenné tři body. V příštím kole budou Dačice hostit Čtyři Dvory a Lišov zavítá do Veselí nad Lužnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Do utkání jsme vstoupili vlažně, nechali jsme soupeři prostor a po našich chybách jsme brzy prohrávali 2:0. Teprve po druhé inkasované brance jsme se zlepšili, soupeře jsme zatlačili a do poločasu se nám podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase jsme chtěli v aktivní hře pokračovat, neproměnili jsme ale své velké příležitosti a tak přišel trest v podobě dvou laciných branek. Hosté si už výsledek zkušeně pohlídali.

FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Prvních 25 minut patřilo nám. Vysoko jsme napadali, dobře kombinovali a vytvářeli si šance. Do vedení nás dostal po pěkném pasu za obranu Dedič, druhou trefu přidal po kolmici mezi stopery Hric. Poté dostal domácí do hry sporně odpískanou penaltou rozhodčí. Za pár minut vyrovnal Lišov po nakrátko zahraném rohu. Do konce poločasu se hra již vyrovnala. Celý druhý poločas se hrál ve stylu nahoru dolů se spoustou šancí. Zatímco domácí příležitosti zahazovali, nebo je vychytal výborný Zejda, my se dokázali opět Hricem dostat do vedení. Následně jsem gólovou pojistku přidal já. Myslím, že naše vítězství bylo zasloužené, navíc po velmi slušném výkonu.



Sestavy


SK Lišov
J. Sojka [-] - L. Mlýnek [-] (78. D. Brtna [-] ) , M. Koláček [-] , O. Grech [-] (21. L. Burda [-] ) , P. Vávra [-] (21. D. Mlýnek [-] ) , L. Pechoč [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] , P. Kandl [-] , F. Bambule [-] , P. Shýbal [-] (27. M. Fiktus [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Dedič [-] , D. Křivánek [-] (85. M. Šimánek [-] ) , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Chyška [-] , J. Beneš [-] (80. J. Vítkovský [-] ) , D. Točík [-] , R. Máša [-] (70. J. Vacek [-] ) , Š. Hric [-]

ŽK: 54. J. Kándl , 72. D. Bouchal - 30. M. Votava , 48. D. Točík , 49. R. Máša , 50. J. Beneš .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - VALEŠ Radek, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Tomáš Wejskrab
Tip experta: výhra domácích

Lišov doma ještě neztratil ani bod, porazil na svém hřišti i silný Kovářov. Proto věřím, v další vítězství domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích