Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 14:30

7.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Protivínské béčko opět nezaváhalo.


0

Fotbalisté Protivína zavítaly v rámci 7. kola OP Písek a i když se jim první 20ti minutovka nepovedla, vítězství si nenechali utéct.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzský gól domácích hosty nezlomil.

 

Do utkání vstoupilo družstvo Protivína velmi špatně  a hned ve 3. minutě jsme se domácí  po střele Václava Vařenky  z vápna, která se ještě odrazila od tyče, dostali do vedení.  Čimelicím celkově vyšlo prvních  20 minut hry,  dostávali se velmi snadno nákopy za protivínskou obranu. Kdežto mužstvo Protivína se dostávalo na polovinu domácích jen sporadicky. V 16. minutě obrana hostí jeden z útoků zastavili, ale bohužel pouze za cenu faulu asi 3 metry před hranicí velkého vápna. Z následujícího přímého kopu se pak trefil asi nejlepší hráč  Čimelic v prvním poločase Jakub Převrátil. Pro hosty bylo důležité, že se hned za 3 minuty z ojedinělého útoku podařilo snížili na 2:1 Davidem  Ruczkowskim.Za 10 min znovu D. Ruczkowski běžel sám na gólmana, ale bohužel z velkého úhlu a brankář domácích Karel Hrabě jeho střelu vyrazil na roh. Ke konci poločasu se hostům podařilo vyrovnat na 2:2 po dorážce z přímého kopu Luboše Veselého, střelcem byl  Milan Soumar.

 

Převahu na hřišti proměnili ve 2 branky

 

Do druhého poločasu nastoupilo mužstvo Protivína  o poznání lépe než do prvního a v 50. minutě otočil stav utkání na 2:3 střelce Tomáš Soumar, když využil zaváhání domácího obránce. Čimelickým na druhý poločas odešel nejlepší hráč Převrátil a na jejich hře to bylo docela znát a už se nedostávali tolik do šancí. Po více méně herně vyrovnaném druhém poločase stvrdili protivínští vedení čtvrtým gólem a zároveň druhým Davida Ruczkowského .

 



Ohlasy k zápasu



FK Protivín B
Petr Němeček: Od začátku zápasu naše hra nebyla vůbec disciplinovaná. Hráči se vůbec nesoustředili na svůj výkon. Ve druhém poločase se naši hráči více začali soustředit na svůj výkon a postupnou trpělivou hrou dastali svého soupeře pod tlak, z čehož plynuly chyby domácíh hráčů. Našim klukům Patří dík.



Sestavy


SK SIKO Čimelice B
K. Hrabě [-] - V. Vařenka [-] , Z. Červenka [-] , J. Vinopal [-] , A. Příborský [-] , D. Příborský [-] , D. Ježek [-] , V. Maštalíř [-] , J. Převrátil [-] (46. P. Gottfried [-] ) , J. Kubát [-] , M. Kotalík [-]

FK Protivín B
P. Hanzlík [-] - M. Motyčák [-] , M. Soumar [-] , M. Polák [-] - P. Sládek [-] - P. Burda [-] , L. Veselý [-] (76. J. Vlášek [-] ) , j. Honzík [-] , T. Soumar [-] , D. Ruczkowski [-] , K. Srkal [-]

ŽK: 88. V. Maštalíř - 70. M. Polák , 79. j. Honzík , 89. P. Burda .
Hráči zápasu: J. Převrátil - D. Ruczkowski , M. Soumar .
Místo: Čimelice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štěrba Zdeněk - SOCHOR David (N), SAJTL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.