Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Nečekanou kanonádu předvedli hráči Albrechtic.


Branky


0

Hosté z Čimelic přijeli do Albrechtické „Vltava Arény" v značně slátané sestavě a bez náhradníků, což bylo způsobeno hlavně souběžně hraným zápasem jejich áčka v Dražicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libor Kolář řádil.

Domácí plně využili své převahy a možnosti střídat pět hráčů a už v 6. minutě nastartoval Albrechtický brankostroj Petr Malý dorážkou po nepřehledné situaci v pokutovém území. O 7 minut později rozjel své střelecké hody Libor Kolář, který během 12 minut zkompletoval hattrick, když se nejprve krásně trefil hlavou po přetaženém centru a skvělé zpětné přihrávce od Milana Polánského a pak ještě dvakrát nohou. Pouhou minutu po třetím gólu Libora Koláře se v 26. minutě trefil Milan Polánský nekompromisní střelou pod břevno uvnitř šestnáckty.  Po půlhodině hry už to bylo 6:0, když po čtvrté skóroval Libor Kolář. V 34. minutě přidal po rychlé akci svůj gól střelou k tyči Miloslav Lidinský a skóre prvního poločasu pak uzavřel ve 44. minutě z trestného kopu z asi 18 metrů Josef Hronek, když využil špatného postavení hostujícího brankáře a chytrou střelou kolem zdi upravil na 8:0. 

Skóre stále narůstalo.

Na začátku druhé půle domácí prostřídali a ještě než si Libor Kolář šel odpočinout, tak v samostatném úniku přehodil hostujícího brankáře a v 48. minutě pátým gólem uzavřel svůj střelecký účet. V 61 minutě přišla chvíle Tomáše Piláta, který si vzal míč v hloubi vlastní poloviny, těsně za půlkou nenechal případnou přihrávkou své spoluhráče chytit do ofsajdové pasti hostů a své sólo zakončil kličkou brankáři a uklizením míče do prázdné brány. V 69. minutě zakroutil z pravé strany rohový kop přímo do brány Dušan Hronek a bylo to už 11:0. Stejný hráč se uvnitř vápna trefil o dvě minuty později střelou k levé tyči po přihrávce Michala Bartáka z levé strany. Minutu před koncem zápasu ještě poslal Dušan Hronek z poloviny hřiště do samostatného úniku Roberta Mauera a ten v koncovce také nezaváhal, obešel gólmana a s chladnou hlavou upravil na konečných a možná i krutých 13:0. Hosté se během zápasu dostali jen k několika nepřesným zakončením v prvním poločase, jednu velmi nebezpečnou situaci zachraňoval na brankové čáře Zdeněk Velický. V druhém poločase měli hosté více střel mezi tyče, ale brankář Petr Kolář byl pokaždé pozorný a za svá záda nic nepustil.



Ohlasy k zápasu


TJ Albrechtice nad Vltavou
Milan Kosík: Co dodat? Čimelice přijeli s týmem slepeným z dorostenců a lidí, kteří moc nehrají, nepřihráli si na metr, prostě jsme je fotbalově přejeli.




Sestavy


TJ Albrechtice nad Vltavou
P. Kolář [-] - L. Pícha [-] (59. S. Pilát [-] ) , Z. Hronek [-] (46. D. Hronek [-] ) , M. Lidinský [-] (46. M. Kosík [-] ) , L. Kolář [-] (64. R. Mauer [-] ) , M. Polánský [-] , F. Šabatka [-] , T. Pilát [-] , Z. Velický [-] (51. M. Barták [-] ) , P. Malý [-] , J. Hronek [-]

SK SIKO Čimelice B
J. Zechmeister [-] - K. Hrabě [-] , P. Machovec [-] , J. Kubát [-] , V. Vařenka [-] , J. Vinopal [-] , R. Sýkora [-] , P. Gottfried [-] , P. Gottfried [-] , L. Břicháček [-] , J. Kuchejda [-]

Hráči zápasu: L. Kolář , D. Hronek .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Peklo Michal - KOLÁŘÍK Karel (N), KUČERA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.