0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:15

10.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlava má první body. Velmez schytal další debakl


Branky


21. M. Ševčík , 45. . Chok , 53. A. Ritter (p.) , 62. V. Havlín , 68. M. Kriegsmann (vl.)
9

Áčko Velkého Meziříčí poprvé v sezóně prohrálo na domácím hřišti. V sychravém dopoledni nestačilo na výrazně posilněnou Jihlavu B a prohrálo zaslouženě 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitá branka do šatny

 

Začátek zápasu se odehrával ve středu hřiště, žádný z týmu se bezhlavě nepustil do útočení, hostující Jihlava ovšem míč častěji držela u svých kopaček a přesněji kombinovala.

„Od začátku utkání jsme více drželi balón a kombinovali. Dlouho jsme se ale nemohli dostat přes zataženou obranu domácích. Navíc Velké Meziříčí chodilo do nebezpečných brejků,“ popisoval trenér béčka Jihlavy Michal Kadlec pro klubový web

Skóre utkání otevřel v 21. minutě nově příchozí hráč v jihlavském dresu Michal Ševčík, 0:1. V nastavení prvního poločasu se prosadil také křídelník Chok Dau a naši fotbalisté tak šli do kabin za stavu 2:0. „Důležité bylo, že jsme v 20. minutě šli do vedení a ještě zásadnější byla branka na 0:2, kterou Chok vstřelil těsně před odchodem do kabin,“ myslí si hostující trenér.

„Bohužel i dnes vypadli 2 hráči ze sestavy kvůli nemoci a další 4 měli v týdnu teploty a na dnešním výkonu to bylo znát,“ začal s hodnocením pro web Velkého Meziříčí domácí trenér Jan Šimáček.

 

Debakl

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, v 53. minutě byl na hranici vápna zfaulován Ritter, sudí Dudek odpískal pokutový kop a Ritter s penaltou naložil úspěšně, 0:3. V 62. minutě se jihlavští dostali do brejku, na jehož konci byl Havlín, který neměl problém doklepnout balón do prázdné sítě, 0:4. V 68. minutě na hranici půlkruhu vypálil mladičký Ševčík, jeho střelu však smolně zblokoval Kriegsmann do protipohybu Kruby, 0:5. Ve zbylém čase už se zápas dohrával bez výrazných šancí na obou stranách.

„Ve druhém dějství jsme nadále kontrolovali hru a přidali další tři góly. Hráči zaslouží poděkování na kompaktní výkon a také za fakt, že jsme poprvé v sezóně udrželi nulu na kontě inkasovaných branek. Těší mne, že jsme utkání před nadcházející fotbalovou pauzou zvládli,“ zakončil ze své strany Kadlec.

Pro béčko Jihlavy se jedná o první body do tabulky v letošním ročníku Moravskoslezské fotbalové ligy. Naopak Velké Meziříčí schytalo druhý debakl po sobě.

„Těžký něco hodnotit, výsledek hovoří za vše. Za soupeřem jsme dnes zaostávali ve všem, přiznal jeho protějšek.

„Musím si trochu pobrečet, i když dojeli mladí kluci, tak takto silnou sestavu ještě Jihlava neměla. Škoda, že takto posilují tým proti regionálním partnerovi, který jim ještě vyšel vstříc s přeložení zápasu s Vrchovinou. Nevím, co si o tom mám myslet. Každopádně dnes byla chyba hlavně v nás,“ uzavřel k zápasu domácí kouč.

Nyní čeká oba celky minimálně čtrnáctidenní zápasová pauza. „Covidová přestávka je pro nás nyní jediným vítězstvím, doufám že se dáme v pauze dohromady a opět budeme konkurenceschopný,“ uvítal přerušení sezony Šimáček.

Zdroj: www.fcvm.cz, www.fcvysocina.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér Velkého Meziříčí: Těžký něco hodnotit, výsledek hovoří za vše. Za soupeřem jsme dnes zaostávali ve všem. Bohužel i dnes vypadli 2 hráči ze sestavy kvůli nemoci a další 4 měli v týdnu teploty a na dnešním výkonu to bylo znát. Covidová přestávka je pro nás nyní jediným vítězstvím, doufám že se dáme v pauze dohromady a opět budeme konkurenceschopný. Na závěr si musím trochu pobrečet, i když dojeli mladí kluci, tak takto silnou sestavu ještě Jihlava neměla. Škoda, že takto posilují tým proti regionálním partnerovi, který jim ještě vyšel vstříc s přeložení zápasu s Vrchovinou. Nevím co si o tom mám myslet. Každopádně dnes byla chyba hlavně v nás.

FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec - trenér Vysočiny Jihlava B: Od začátku utkání jsme více drželi balón a kombinovali. Dlouho jsme se ale nemohli dostat přes zataženou obranu domácích. Navíc Velké Meziříčí chodilo do nebezpečných brejků. Důležité bylo, že jsme v 20. minutě šli do vedení a ještě zásadnější byla branka na 0:2, kterou Chok vstřelil těsně před odchodem do kabin. Ve druhém dějství jsme nadále kontrolovali hru a přidali další tři góly. Hráči zaslouží poděkování na kompaktní výkon a také za fakt, že jsme poprvé v sezóně udrželi nulu na kontě inkasovaných branek. Těší mne, že jsme utkání před nadcházející fotbalovou pauzou zvládli.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - D. Komínek [-] , R. Demeter [-] (84. V. Crkal [-] ) , A. Plichta [-] (72. M. Malata [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Mezlík [-] (46. P. Partl [-] ) , R. Šuta [-] (59. M. Malata [-] ) , P. Dolejš [-] (79. M. Sysel [-] ) , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-]

FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - R. Matulka [-] (51. T. Lát [-] ) , . Araujo [-] (46. L. Kolčava [-] ) , . Chok [-] , F. Vedral [-] , M. Ševčík [-] , A. Ritter [-] (59. T. Franěk [-] ) , M. Tureček [-] (79. M. Zúbek [-] ) , V. Havlín [-] (81. J. Vácha [-] ) , K. Pojezný [-] , D. Horák [-]

ŽK: 52. J. Nedvěd .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Jihlava stále čeká na první bod a nedočká se ho ani na hřišti Velkého Meziříčí, které bude chtít odčinit debakl ze Slovácka

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích