3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podruhé ne! Brod po drtivém úvodu o tříbrankové vedení nepřišel


Branky


5. M. Flasar , 8. M. Vrága (p.) , 10. R. Josefík - 42. T. Šimoník (vl.) , 89. P. Kirschner
10

Téměř na den před rokem Znojmo z Uherského Brodu dovezlo bod za remízu 3:3, tentokrát byl vývoj zápasu podobný (rovněž prohrávalo 3:0), ale nakonec se jim už kýžený vyrovnávací gól vstřelit nepodařilo, i když mělo v samém závěru šanci!

   
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý úvod

Rozdílné mezi loňským a letošním zápasem obou soupeřů (kromě výsledku) bylo i počasí. Zatímco loni pršelo a terén byl bahnitý, tentokrát bylo na začátek října krásné počasí a svítilo sluníčko, které se nakonec více smálo na domácí.

Těm vyšel (na rozdíl od znojemského týmu) začátek zápasu nad všechna očekávání. Už po deseti minutách vedli rozdílem tří branek, které padly v rozmezí pouhých pěti minut! V 5.minutě se ujali vedení 1:0. Už to vypadalo, že Flasar míč před obráncem neudrží a ztratí ho, ale ve skluzu se mu podařilo míč ještě odpálit na branku a lobem k levé tyčce překonal Davida Záleského. O chvíli později rozhodčí uviděl ve vápně porušení pravidel a odpískal pro domácí penaltu. Kapitán domácího celku se rozhodl vystřelit do středu branky. David Záleský skákal na levou stranu a Vrága tak zvýšil vedení na 2:0. A na 3:0 domácí zvýšili v 10.minutě. Tentokrát dostal pěknou přihrávku za hostující obránce Josefík, který tvrdou střelou prostřelil brankáře. Navzdory špatnému začátku bylo do konce zápasu ještě hodně času a znojemští hráči rozhodně nesložili zbraně, byť museli velký náskok soupeře dotahovat. Snížit se jim mohlo podařit ve 28.minutě, kdy Zdeněk Fládr přihrál na Davida Štrombacha, jenž se otočil a pěkně vystřelil! bývalý gólman Znojma Filip Jícha se jen díval, jak míč razítkuje spojnici jeho branky! Ke snížení hostům paradoxně pomohli domácí (podobně jako před rokem na stav 2:3) vlastní brankou. Tu si dal Šimoník poté, co si ve 42.min. srazil centr Zdeňka Fládra do vlastní sítě - 3:1. Víc už se hostům z tlaku v 1.poločase vytěžit nepodařilo.

Snaha o vyrovnání

I ve druhém poločase se hosté tlačili za dalším snížením. Centry létaly do vápna, ale domácí byli semknutí a nepouštěli Znojmo do větších šancí. Naopak sami se mohli radovat čtvrt hodiny před koncem, ale znojemský brankář a obrana dokázali míč odvrátit. Vzápětí na opačné straně se v příležitosti objevil David Štrombach, ale byl rovněž ubráněn. Nakonec se přeci jen podařilo Znojmu snížit na rozdíl jediné branky! Stefano Maveritt Contreras Céspedes centroval na zadní tyč, kam nabíhal jeden ze spoluhráčů. Podařilo se mu dostat míč do ohně, kde zaváhal Jícha a toho využil Petr Kirchner a ze země míč poslal za jeho záda - 3:2! To už ovšem běžela 89.minuta a na vyrovnání nezbývalo mnoho času. Ale příležitost přece jen přišla. V první minutě nastavení se po střele Tomáše Oklešťka dostal k míči Martin Krakovčík, jenž napálil míč do branky, odkud vyhlavičkoval míč jeden z obránců! Krátce na to pak rozhodčí ještě ocenil brankáře domácích žlutou kartou za zdržování hry, ale domácím to stačilo na výhru.

www.1scznojmo.cz

 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér Uherského Brodu: Pořád nejsme kompletní a sestavu musíme látat dohromady, ale po pěti zápasech jsme konečně dokázali zvítězit. Přesto není co slavit, protože jsou před námi další těžké zápasy. Měli jsme výborný začátek, ale Znojmo pak hrálo na riziko a dělalo nám problémy. Bylo vidět, že nemají co ztratit. Nakonec to byly pěkné nervy, protože jsme neodskočili na 4:1.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Flasar [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , F. Košák [-] - T. Šimoník [-] (63. P. Šmatelka [-] ) , R. David [-] , M. Lorenc [-] (86. M. Kúdela [-] ) - V. Gettler [-] (78. J. Švrček [-] ) , M. Váňa [-] (90. M. Mančík [-] ) , R. Josefík [-] (69. M. Janša [-] )

1. SC Znojmo FK
D. Záleský [-] - F. Malár [-] , T. Vocílka [-] (46. T. Prokeš [-] ) , M. Krakovčík [-] , P. Pacula [-] (23. D. Štrombach [-] ) - M. Zedníček [-] (61. M. Garčic [-] ) , T. Okleštěk [-] , M. Moravec [-] , Z. Fládr [-] (67. R. Pohanka [-] ) , . Contreras [-] - P. Kirschner [-]

ŽK: 31. M. Váňa , 34. F. Košák , 71. M. Janša , 90. F. Jícha - 37. Z. Fládr , 85. T. Okleštěk .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - ŽUROVEC David, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: remíza

Uherský Brod má nejvíce remíz v soutěži a bude chtít odčinit vysokou prohru z Uničova. Se Znojmem si rozdělí po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích